Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes 08.02.2010. u 08:54 Ocito da u sve skole u BiH treba uvesti kulturu religija umjesto vjeronauke. To je jedini nacin da bi Bosna i Hercegovina jednog dana kada stasaju te nove snage ne opterecene vjerskom i nacionalnom netoleranciom mogla postat normalnom europskom drzavom. Nadam se da ce neko to docekati
Bojim se da ne ostanemo usamljeni.
Inostrana delegacija u posjeti susjednoj drzavi he he he
Zamolba jednog Mostarca Srbima: ne vracajte se, necemo vas u nasem gradu. Zivi bili, ostanite tamo u Nevesinju i Gacku gdje jeste.
@pipo Zanimljivo razmišljanje !?
Genocidasi srbi optuzuju Bosnjane vehabijama itd a oni samo crkvu,krst i vladike u ustima!ma kome li to oni peru mozak,nisam vdio nikog drugog na svjetu ko srbe koji su orijentisani crkvom!BiH4EVER!
Ocito da u sve skole u BiH treba uvesti kulturu religija umjesto vjeronauke.