Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa im ruke nisu otpale zbog toga sto su mahnuli mrvice sa stolica...
Mogli su ih i nogama sutati, njima je drago sto su otisli malo u glavni grad. Srpska 4 EVER
Nejma hasne sa Kalimegdana puca lijepo pogled. Stoga ne čudi što je jedan član delegacije izvadio mobitel da uslika Begeš.
Ponižavajući tretman SDA u Beogradu ,umjesto na crvenom tepihu, završili sami u kafani Delegacija SDA BiH boravila je u posjeti Beograda tom prilikom lider ove stranke Sulajman Tihić razgovarao je sa predsjednikom Srbije Borisom Tadićem. Kakav je tretman SDA imala u ovoj državno-partijskoj posjeti Beogradu najbolje pokazuju snimci srbijanske agencije Tanjug. Naime, ova agencija karikira, odnosno ismijava delegaciju SDA koja je u najmanju ruku naišla na ponižavajući prijem u jednom beogradskom restoranu, ali i prije tokom proputovanja kroz Beograd. Osim što su ih domaćini prvo smjestili za pogrešan stol i što niko nije htio preuzeti kapute umorne delegacije, gosti iz SDA predvođeni liderom Tihićem čak su morali rukama čistiti stolice na kojima su sjedili ... (sandzak-x.com)
EVO I SANDZAKLIJE MU SE \"OBRADOVALE\". http://www.sandzak-x.com/news-readmore-1108.html
Neko je pravdao krsine trolejbuse u Beogradu sa time da su u Sarajevu donirani pa su zato bolji? BEOGRAD JUE DOBIO VISE DONACIJA OD 2001 GODINE, NEGO SARAJEVO OD 1995 GODINE, STO SE TICE AUTOBUSA I TROLEJBUSA, I BEOGRAD I SARAJEVO SU DOBILI JAPANSKE ZUTE AUTOBUSE KAO DONACIJU, S TIM STO JE BEOGRAD DOBIO 100 AUTOBUSA, A SARAJEVO NEKOLIKO. ISTO TAKO PRILIKOM ZAMJENE STARIH ZAGREBACKIH TRAMVAJA SA NOVIH 70 CRO TRAMOVA, ZAGREB JE BEOGRADU DONIRAO SVIH 70 STARIH TRAMVAJA. RADI SE O TOTALNIM KRSEVIMA. JOS JEDNOM KAZEM, BEOGRAD JE IMAO DONACIJA VISE NEGO SARAJEVO, DONIRANO IM JE SVE, O0D VODOVODNE MREZE, DO TOPLINSKE MREZE, AMA BAS SVE. ZATO KAD SRBIN POKUSAVA BITI INTERESANTAN NAVODECI DONACIJE ZA SARAJEVO, MORA ZNATI DA JE BEOGRADU VISE DONIRANO. RECIMO AMERI SU DONIRALI VATROGASCIMA BEOGRADA OPREMU, TALIJANI POLICIJI PUNTA, NJEMCI TOPLOTNU I VODOVOD MREZU KOJA JE TOTALNO BILA U CURKU, ZAGREB STARE TRAMVAJE, JAPAN ZUTE AUTOBUSE ITD ITD.
Mi muslimani, tj. od 1993 Bosnjaci, zelimo graDZansku, multietnicku drzavu BiH ali nedamo i nedopustamo nista sto je protiv serijata i muslimanske tradicije i vjere. Mi vec godinama pokusavamo nase SLUGE (ili KMETOVE jer Bosna je begovska zemlja, zemlja turskih aga i begova), tzv. Srbe i Hrvate , koji su u stvari bosanski pravoslavci i katolici, da zedne preko vode prevedemo, i da ih pretvorimo, od konstitutivnih naroda u nacionalne manjine (po vec oprobanom receptu iz Hrvatske) , ali nam se neda nesto. Sto mi muslimani vise negiramo postojanje Srba i Hrvata , a sto sve vise velicamo postojanje autohtonog bosnjackog naroda, to nam nase SLUGE Srbi i Hrvati sve vise okrecu ledja. Kako to braco moja, kad mi samo zelimo graDZansku BiH, u kojoj su svi jednaki, a muslimani su iznad svih jednakih
Dobro je ba ljudi, pa nisu ovi klocevi sa SA-X tako pametni da su oni pisali vijest. Cak je i nisu ukrali sa Tanjuga, nego sa druge stranice. Sta SDA-ovci njih napadaju ne znam? Pa imate su*p*ka od predsjednika koji je ljigav, ogavan, pokvaren i odvratan i iza koga ne stoje biraci. Jedini ko po odvratnosti i ljigavosti moze sa Slobom Tihicem, je Kebo. Mislim Beograd ga stavio u logor, tamo ga natakinjali na neku stvar, sad radi za njih pa sta vi rijetki SDA-ovci ocekujete, da ce ih docekati kao drzavnu delegaciju, a ne ih javno popi*sati i jos snimati i to emitirati sirom neta. To sto je otisao u Beograd polagati racune sefovima i jos im usput polizati du*pe, ko mu je kriv? Mene zanima Hare jer je on predstavnik Bosnjaka i naravno da bi mu savjetovao da totalno zamrzne odnose sa cet*nic*kim smecem. I ako je ljigavac klempav, svejedno ovo je uvreda za BiH, ne samo za ljigavca, zato prekinuti sve odnose sa SR. Beogradu treba zahvaliti zbog ovog, ipak ovo je dobro za Hareta i Fahru
A kojom rukom, ako se smije znati?? J*** te na šta ste vi spali i šta tretirate kao \"vijest\" Fuj.
POSTAJE ZABRINJAVAJUCE! SVE VISE I VISE POCINJE DA SMRDI NA REFERENDUM GENOCIDNE TVOREVINE!!! \" PRIJE NEKI DAN\" PROIZVEDENO U SRPSKOJ\", SAD SKY SRPSKA\", DALI IMA POLITICARA U BOSNI I HERCEGOVINI DA SMJENE MINISTRE KOJI SU DOPUSTILI OVO???????????????????????????????????????????? GRADJANI AKO NE REAGUJETE NA VRIJEME USKORO CE BIT KRAJ BOSNE I HERCEGOVINE! PA ZAR NE VIDITE DA POCINJE \"OZNAKA\" SRPSKA\", POLAKO I JOS MALO CE TE POKAZIVAT PASOSE NA VJESTACKOJ GRANICI DAYTONSKOG GENOCIDNOG TORA! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO !!! SPIRIC VAM RUSI DRZAVU A VI SJEDITE SKRSTENIH RUKU, BUDALE SLIJEPE I GLUPE!
Obruka nam klempavi naciju, em izgleda ko golum em je papak sa dna kace
SRAMOTNO ! TIHIC JE PRAVA SRAMOTA ZA BiH !
opet su nam mujice iskompleksirani pa sta ste vi ocekivali, da ce neko ovog klempu vodit u Interkontinental ili Sheraton. jedinica za mjerenje gluposti = 1 boshnjak
Šta se ljutite na SA-X:COM, ovaj video je fakat objavio TANJUG, pa ko ne vjeruje nek provjeri. E, jadni,Gargamele, jadni gargamelčići i dupouvlakači iz tvoje pratnje tj.najbliži sardnici. Mislio si prikupiti predizborne ponene i pokazati da Hars ne može, a ti možeš i znaš sarađivati sa Srbijom. Al zalud, ZALUD GARGAMELE. Ta ista Srbija te ismijala i namagarčila do BOLA. ISPO SI TRAGIKOMIČAN- NEZVANOM GOSTU JE UVIJEK MJESTO ZA VRATIMA I NA PRAŠNJAVOJ STOLICI. A, HA,HA,HA HA ! Dobio si što si zaslužio ! Ma ti si izgubljen, promašen slučaj u politici. ZATO UMI SE I UBI SE !
Fata Orlovic: \" Nasi politicari su najveca Bagra!\"