Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Delegacija Republike Srpske povukla se iz strukturalnog dijaloga zbog \"neprihvatljivih uslova nedostatka krmetine i loze na sastanku\", javlja izvještač Srne.
\"On je naveo da delegacija RS nije dala priliku ni direktoru Direkcije u Generalnoj direkciji Evropske komisije za proširenje Pjeru Mirelu, niti direktorici Direkcije evropskih integracija BiH Nevenki Savić da daju odgovor na primjedbe Banjaluke.\" ---------------------------- sto se cudite kad srbi nikom nedaju prilike niti zele kompromis, oni samo zele da diktiraju, zbog toga su valjda i ratovali - zar ne... isto tako nisu priliku dali i RBiH vec su napravili paralelne, ne legalne, institucije srpskog naroda u legalnoj i medjunarodno priznatoj, nezavisnoj i suverenoj RBiH...
Veliki \"pametni srbin\" se uplašio S U D A, pa su mu se otegnula njegova M U D A :)