Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas li ti sta paraa
Pa što EU ne pocne blokirati racune BH politicara i njihovih srodnika u inostranstvu? Ako je EU mogla Rusima pare blokirati po Kipru, sto ovim nasim isto tako ne zatraži dokaze o porijeklu para na ino-racunima?
Sve je ovo narod aminovao sto glasanjem, sto ne glasanjem. Izbori svake 2-4 godine, a nama vazda te jedno, te isto... Ko nas jebe pa nemamo pameti da bolje vodimo vlastitu zemlju.
to ti dođe kao samoubojstvo iz nehata
ma sve je to kod nas "po zakonu"!
korupcija - tihi ubojica svakog društva, a pogotovo našeg
Jel znate ista drugo osim biti ZABRINUTI
oće reći da ako to ne promijene, da će i j . . . t majku.
i ovi iz EU ne znaju sta hoce, kad nasi politicari ne rade kritikuju ih, a isto tako i kada nesto urade, a ustvari su nam oni i pojedine ratne vođe i napravile ovaj sistem zbog kojeg je zemlja u corsokaku
@sandro.gasic: Na Aldzaziri ;.....moze se Naci opsirno kako je €uropa uveliko ucestvovala u genocidu u Bosni, potpomagajuci cetnicima i na kraju da ih nagrade i priznoju im cetnicku tvorevinu...!
Zakon o sukobu interesa nam je potreban da se napokon rijese problemi kakav je Brankovic i njemu slicni...