Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeli moguce da se bave ovom zastavom znaci birokratija na full. Pa nevjerovatno nije ni cudo sto se EU raspada po svim savovima. Zadnji primjer je vakcinacija, Gledam veceras parkiralo se policijsko auto i pazi prazno mjesto za zastavu. Znaci nevjerovatno. A garant se neka budaletina napila i skinula. Meni je veci problem kako se ovo desilo u policijski sat.
@jara Desilo se tako što se od smoga nije vidjelo apsolutno ništa.
Obratite se Mati Djakovicu, Draganu Covicu i njegovim kamenjarskim Srbima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Treba pitati Fedju Stukana, on voli izvoditi performanse po katolickim i hrvatskim objektima.
Gospoda iz EU bi trebala znati da običan narod ima daleko većih problema od tamo neke potrgane zastave
Tražimo i mi pravu godinama od vas je smo dobili sta ima... Ajd mrs..
Ja da sam u predsjedništvu BiH objavio bi svima rat pa i EU pa nek ide sve u pm., neka izginemo svi al bar ćemo časno izginut a ne ovako da nas ponižavaju. Da je prema nama ta evropa pokazala imalo simpatije ne bi nikad davali izjave poput onih da je BiH potencijalna opasnost za baze ISIL-a. Tim su pokazali svoj neprijateljski stav koji je zapravo već odavno poznat
IDIOTI IDIOTSKi, VJETAR JE PUHAO I SLOMIO. JESTE LI VI NORMALNI?????
Oni o zastavi i naravno riješit će slučaj, a raspiratori, i druga teška djela život što znače od toga ništa... Neko djete izgubi i on je kriv godina čekaju pravdu ili je ne dočekaju..
Zastava EU na hrvatskoj ambasadi nekako mi cudno bas noc prije nekog se ovo desilo na ranici da nisu mozda neki migranti oni imaju nesto protiv njih.
Onako usput vecinu problema u BiH ste vi direktno uzrocnik,a ne Dodik ili Covic ili Bakir ili ovaj ili onaj...
i mi tražimo da pustite migrante u evropu, da nam ukinete šengen, da nam smanjite kamate, da ukinete entitete, da se nametne zakon o negiranju genocida, da nam se sljedećih 50 godina izvinjavate što ste nam nametnuli embargo i pustili da se na nama iživljava fašizam... pa možda potražimo te odgovorne derače krpetine!
ovo je poso napravljen,da se skrene kriminal Dodika,a vezano sa Ikonom,,sve je ovo smisljeno uradzeno,samo laik mkze misliti drugacije
Koga boli rac za zastavu eu
Ma ovo je veliki rebus za policiju KS koja mudro suti i upitna je uspjesnost rjesenja.
A ostavio hrvatsku , neki kulturan huligan.
Osuda na "tviteru" E jbg,osudili su nas preko tvitera,gotovi smo sad. Jel ovo samo meni šega ili?
@Hippie cijeli dan citam ovo i ove komentare i ne mogu da vjerujem kako se ljudi pale
možda je fakat vjetar oborio zastavu
Vise ces najebati ako strgas zastavu hrvatske nego ukrades 10 i po miliona