Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem i vas iz EU! Sve što radite je da pozivate na dobro razmišljanje! Baš me zanima kako biste reagovali da neko od Bošnjaka uradi isto ili slično! Pu!
Vi samo nesto pozivate, a u stvari radi se o gazenju Ustava i zakona ove zemlje. Vrijeme poziva je proslo, doslo je vrijeme akcije.Opametite se!
Isti ste kao i oni sto donose ovakve zakone , prestanite vise lagati jer ocito i vi zelite sto i oni , sve vam se vratilo u vasim zemljama
Ko je kritikovao, Orban, Milanović, Lajčak, Janša, onaj srebreni ovan iz Holandije? Da nije SPD iz Njemačke sa onim beskičmenjakom "ja sam Nijemac" Ahmetovićem, ili je Le Penova kćerka iz Francuske?
Hipokrati usvajaju zakone da je zabranjeno govoriti "Ceasfire in Gaza" ,Stop killing children in Gaza,nositi rusku ili palestinsku zastavu na ulici. Nositi šal palestinski kao dio narodne nošnje je isto provokativno? I onda pametuju ostatku svijeta. Ma ma%$ u mačku piterinu
Jestel zabrinuti matter vam zabrinutu yebemm!!!
Konkretno djelujte a od vaše šuplje mi nemamo ništa.
Ne postuje se odluka VP (Paddy Ashdown) kojom je ukinut imunitet poslanicima u ERD, Morat ce opet neko na sud.!!
Ma to je samo šuplja za povraćanje, nikad oni neće nikoga prisiliti ni na šta, pogotovu što ovdje žive Muslimani, so who cares
Ovo je poruka da su nam vrata sirom zatvorena
Naroda Skupstini ERS-a rusi Suverenitet donose je ovih zakona. Imunitet je iskljucivo vezan za Suverenitet, a ERS nema Suverenitet. Drugo, kad je u pitanju Suverenitet I Integritet referendum mora biti na citavoj teritiriji BiH.
dodigov brlog postaje sve zatvoreniji i smrdljiviji
Hoce li sad ponistiti ustav i nametnuti podobne ili to samo za Bosnjake vrijedi?
delegacijo evi vam savjet Predložite u EU da se uvedu """na crnu listu""" ovi što misle da su oni naj pametniji
Ova Dodikova prćija sama sebe uništava 👌
Pozivamo komšije srbe da se odcijepe od FBiH i formiraju napokon svoju državu koja im je poklonjena od međunarodne zajednice.
Dodik se zasticuje pravno a lje ko pas na BiH i medzunarodu zajednicu , jer to je Vuckova pudlica treba je dobro zastititi.