Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio HSP. HOS-ovac do groba! Zivijela Bosna i Hrvatska,
@BeeHaa Pročitaj NAPOMENU sa-xa prije komentara laktašenko,Mile ronhil
Kome oni ista donose,niko vas ne benda 5%,nemate ovlasti osim u sarajevkoj kasabi......˝Dodji da vidis,dodji da se divis......
Blago nama. Ova deklaracija je bila prioritet. Sad smo na konju.
Srbi REPUBLIKE SRPSKE treba da pokrenu krivicni proces protiv doticnih online Portala koji likuju i akceptiraju pogrdne izjave upucene predstavniku Srba gospodinu Miloradu Dodiku kao sto se ovde nesmetana grde Srbi. Osim toga Deytonskim sporazumom imam pravo ako je doticni online Portal na teritoriji Bee Haa da pisem cirilicom ako ne smem doticni portal mora da obrazlozi radi cega mi nije odobreno
MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE MILORAD DO-DICK...DODAJTE KAO PRIJATELJA NA FACEBOOK SVI ONI KOJI MRZE SRBIJU I SRBSKI NAROD ONDA CEMO PRAVIT I GRUPE XAEMS
Hrvati nažalost okreću svoju pažnju prema srbima jer su im muslimani zadali nož u leđa, kako u ratu, tako sad u miru. A kad je taj Rajko Vasić u pitanju, samo mogu komentirat da dobro radi svoj posao kad su Srbi u pitanju. Poskok info, koji bi trebao biti Hrvatski portal, postao je prosrpski. Ja se čak tamo ne mogu ni logirat jer sam nepodoban. Čak i jednog Rojsa koji je Hercegovac napadaju i prozivaju za zločine nad Srbima. Taj poskok Info je isti slučaj kao i Jurišićevi antipravaši, samo pod drugom kapom. Prodane duše i jedni i drugi. A HSP-e Dr. Ante Starčević BiH je jedini istinski HSP-u u BiH.
za hahaha Niti sam Čovićev, niti Ljubićev, kako ti kažeš \"dupelizac\". Već naprotiv, oporba prema njima. Niti sam za njih ikad glasao, niti ću. Ali sam još manje Lagumdžijin \"dupelizac\" poput ovih naših junačina koji su se prodali za možda dobre pare. Znam vrlo dobro što misle o Lagumdžiji i Komšiću, kad pričamo u četiri oka. Ali isto tako znam da rade nešto drugo u praksi. Između HSP-a i ovih komunjara (u stvari šovinista) ljubav je samo iz interesa. Trebaju jedni drugima. Jednima da bi se dočepali malo vlasti, a drugima da bi do kraja razjebli Hrvatski narod.
Eno ti ustavnih sudova i entitetski i državni pa pitaj je li sve po ustavu ili pitaj rajka vasića :P
Bravo Harise, REPUBLIKA nego sta, veoma bitno je da prilikom novog ustava niko ne potpise postojanje RS-a kao legitimnog dijela RBIH, nema potpisa na ustav dok se ne ukine RS ! Ono sto je nastalo zlocinom ne moze biti legitimno, i niko ne smije potpisati novi ustav i time priznati RS, ona postoji samo kao dio mirovnog sporazuma !!! UKINUTI RS, NE OPRAVDATI GENOCID !!!!!!!!!!!
hsp-mostar@ sta se krijes iza hsp-a covicev i ljubicev dupelizac
I nešto mi jadna ova sjednica bez legitimnih predstavnika jednog naroda. Svi koji misle da su dobili bitku time što su majorizirali jedan narod, košarkakim rječnikom, napravili su grešku u koracima. Dobit bitku ne znači i rat. BiH je i zemlja Hrvata u BiH, kao što je Srba i muslimana.
za ovog vidite-vlasi Ti moj pajdo sa HOS-om i HSP-om nemaš ama baš ništa. I kad spominješ Bosnu, zaboravljaš na Hercegovinu. A zna se tko govori ono \"vlasi\". Ili da ti pomognem, mi za taj narod kažemo \"za sto lira, u sto vira.\" A prava Pravaška opcija je ona sa Ružom Tomašić na čelu: HSP-e Dr. Ante Starčević BiH, ne ova sluganska. Jer stranka koja daje podršku izboru Sejde Komšića za Hrvatskog člana predsjedništva se ne može zvati Hrvatska. A dotični Sejdo je Hrvat kao i onaj što ga je instalirao (Lagumdžija).
Ruske VOJNE BAZE dolaze u REPUBLIKU SRPSKU hahahahaha
Jesu li reketaši & crnokošuljaši & mesari i ostala fashistička bagra ostavili rupu na sredini Deklaracije da je možemo nabiti na onu stvar?
Daj ukidajte tu genocidasku tvorevinu rs da se to rijesi vise!!!