Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slucajno znam ovog Spahica.Momak nije bio los kao komunisticki kadar,a vjerovatno ne bi bio los ni kao Bosnjacki kadar,ali samo u vlasti M-H/F. Nema mjesta ni Spahicu ni nekakvoj Knezevicki da sjednu za bilo koji stolicu koja ce da dijeli Srbima pravdu ,upravlja ekonomijom,ili da organizuje vlast pod tih 23-tacke.To su gluposti u danasnjoj BiH,a bile bi gluposti i u svakoj drzavi.Cuj ovo-povelja Kulina Bana.Kada bi Ban cuo ko mu uzima povelju za organizaciju drzave ,odmah bi pobjegao iz groba. Gs.Spahicu-gdje ti je bila povelja Kulina Bana kad si BiH Turcima predao?
ima nade za normalnu bih sa vama
bravo!
na ovu deklaraciju 23 treba svakibosanac i hercegovac da se potpiše.
DOKUMENT KOJEM VJERUJEM.
svaka misao iz ove deklaracije prepoznatljiva čovjeku koji zna da se samo na ovakav put isplati trošiti vrijeme.idemo sa vama.
On to jako dobro zna, ali i da laž kad se ponovi puno puta postaje istina. To znaju i njegovi šefovi koji su ga uvjerili da Srbi koji ne razmišljaju kao oni, su izdajice. Žao mi je što sve opozicione stranke koje se zalažu za modernu BiH, u kojoj ćemo se svi osjećati ravnopravno, nisu napravile jedinstvenu frontu u borbi protiv tzv. nacionalista(lopova).
@ Srbin Ja sam Srbin i živim u Sarajevu 30 godina. Moram te razočarati, jer zaista pričaš nešto što nema osnova nikakvog. Istina je da za Srbe nije bila baš pozitivna klima za vrijeme rata, ali da su likvidirani u tolikom broju, to je smiješno. Bilo je sporadičnih slučajeva i niko za to nije odgovarao, istina. Ali to nije ni blizu tom broju. Vjeruj mi.
Ovo mnogo dobro zvuči, nadam se da će dobiti priliku i ostvariti ovu Dekleraciju 23!! Sretno!!!!!!!!!!
Jos je potrebno 5 000 policajaca da stite 80 osoba koji dolaze sa autobusom da upale svijecu i odaju postovanje svojim najblizim koji su zvjerski pobjeni i izmasakrirani od strane islamskih fanatika koji se danas nazalost preoblace u neke nove stranke.
korigujem 180 000 Srba samo iz sarajeva koji su protjerani i 25 000 pobjenih od strane vas koji su govorili za cjelovitu bee haa alah ekberg do danas niti jedan pocinitelj zlocina nije procesuiran
hahahaha a gdje vam 180 000 protjeranih gradjana pravoslavne vjeroispovijesti i radi cega pobiste 25 000 hriscana katolika i pravoslavaca od 1992-1995 u sarajevu
MLADI su najvažniji za BIH .Samo naprijed u prevrat.bio je zadnji momenat da neko kaže pravu stvar.
MLADI su najvažniji za BIH .Samo naprijed u prevrat.bio je zadnji momenat da neko kaže pravu stvar.
moji su iz širokog brijega i ja navijam za preokret.hercegovina je željna promjene.