Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da vise ne objavljujete uopste ovog lika na portalu, covjek je nebitan apsolutno, niti vise sudjeluje u politici na nivou BiH. molimo vas ne objavljujte nista o njemu - luzer.
Jebiga care, nisam njegov pristalica, ali covjek vas zestoko jebbe u zdrav mozak a vi konstantno padate na to :-)))) Na kraju ce se pokazati da je on sam pametniji od svih vas :-))) Upravo je on dokaz bosanskog politickog absurda, Srbi koji nisu njegove pristalice, nevole ga iskljucivo zbog lose ekonomije u Republici Srpskoj, dok ga Bosnjaci nevole iskljucivo zbog njegovih antiunitarnih stavova i "referenduma" :-)))) Nista se na tome promijeniti nece, a za vas bi najbolje bilo da sto prije prihvatite sledece, BiH je jedinstvena i nedjeljiva isto koliko i Jugoslavija :-)))
Dodo rastura.
Znaci opet ti ga stavio u septicku ispod nosa :):):)
muuuuuuuuuuuuu,muuuuuuuuuu.ja sam Dodik muuuuuuuuuuu.bla bla bla bla hahhaha
Miletove priče su dvno ispričane. Niko više neće pasti na Čosićevu " foru" hiljadu puto ponovljena laž, postaće istina. Istina u Bosni je poznata i potvrđena mnogim presudama u Haggu!
haha hoće paša republike itd samo da bi imao legalnu osnovu za otcjepljenje jer je ovako nema sve i da cijeli svijet želi samostalnu rs smiješni čiko mile, toliko pohapao da ga samo novi rat ili nova republika mogu spasiti
Nacionalisticki cobani (Dodo, Covic, Baka itd) ne znaju ni o cemu nego o torovima. Tko se osjeca stokom iz tora nek i dalje glasa za ovakve "politicare"! Kada ce ovi poceti malo o ekonomiji, zaposljavanju, birokratskim i socijalnim problemima??????????????? Tuga od politike!!!!!!
Izjave ovakvog sadržaja su na tragu stvaranja FRB (Federativne Republike Bosne). Jedino je pitanje, za sada nepoznato ko bi bio novi Tito.
Hrvate Čović gura u sukob sa Bošnjacima sa ovim deklaracijama. Meni ne treba tor ja bez problema mogu u sve dijelove BiH i kod svakog dobrog čovjeka.
Kingu, reci to hiljadama drugih koji podržavaju uhljupe na vlasti. Jedini garant opstanka ove vlade je konstantno bombardovanje naroda motivima iz 90tih, svakako većina stoke za bolje ne zna.
@kiksi kako si to skontao, čovjek napisao jedan normalan komentar, razmišljanje osobe koja nije opterećena apsurdima ove države
Super Crmac iz druge galaksije....
Zašto njega neko ne upuca?
Zanimljivo. Obraćaš se osobi svrštajući je u jednu "grupu", a ne znaš ko je napisao komentar. Odlika nekulturne, nisko inteligentne i površne osobe.
Stvarno, ali stvarno, ne vidim ovdje poziv na ubijanje. Postavljeno je pitanje "Zašto...", a ne "Hajde...".
i ova deklaracija je ono tipicno "latinska"....nema smisla niti salje neku jasnu poruku! Hinjski...njima covjek nikad ne zna na kojoj stolici sjede hahahhaha
...procitat ce ...kad dodje kuci pa procita komentare na klixu i onda ce citati deklaraciju ..ima covjek dosta da cita ne moze da stigne
Pa šta ga briga?