Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa zaposlenjem osoba koje zavrse PMF, pogotovo na odsjeku za biologiju? Godinama se vrsi hiperprodukcija kadra koji ima mogucnost zaposlenja samo ukoliko ima jaku pozadinu ili ako planira da napusti ovu drzavu! Prestanite tračiti vrijeme mladim osobama, zatvorite odsjek za biologiju kad vec magistri i bachelori biologije razlicitih usmjerenja u zakonu nisu priznati. Ne bavite se ciframa koliko je upisanih bavite se ciframa koliko je zaposlenih i uspjesnih u tim bransama!
Niko nikog ne tjera da studira neki fakultet. To što je omladina glupa zajedno sa svojim roditeljima, to je druga stvar.
PMF je Tito vodilja za industrijski i obrazovno nam unakazenu zemlju.
eto nam buduce skupstine
Meni depresije ne fali otkako sam fakultet upisala. Srećom, imam još godinu dana i ja sam gotova s višim obrazovanjem.
to je veoma subjektivan osjećaj, meni nikad ljepse u zivotu nije bilo, a i meni jos godina ostala
Poražavajuće, sta je 400 studenata?
Ti si ih pola otjerao, kod tebe od 100 studenata položi 5-6 i od njih 5-6 niko više od 8 nije mogao da dobije...
nema bez znanja kassike
Pametni, nece drustvene nauke
Od kada su Fizika, Hemija i Matematika prirodne nauke?