Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovaj pametuje, kad je rekao Lagumdžija da mu je Bevanda super hahahahahahahahhaha
Koji si ti svega ti?
slazem se u ovoj zemlji ne treba niko biti na polozaju ukoliko je ranije bio odgovoran za nesto sto je kvalifikovano na slican nacin.....naravno zakoni i kriteriji u ovoj zemlji vrijede za nas obicne smrtnike a za ove velike ribe, pa njima cinjenica da je kvalifikovano misljenje ili nije, ne utjece na izbore na pozicije, samo naprijed kriminalci, ali doci ce vrijeme i za vas, mozda za deset ili dvadeset godina, ali ce doci
Dejanović - tko je to??? Odakle samo isplivavaju ovakvi neki pametnjakovići koji sebi daju za pravo da komentiraju sve od odjeće,obuće,nogometa,kulturne scene,politike,načina života...ne znam odakle ih samo vadite:-)
Dejanovicu......pa HDZ i nema koga ponuditi .....osim lo-po-va !!!!!!
Bit ce bolje,zna Bevanda u sta sve treba ulagati.
Špritzer = pola soda, pola bilo vino Šta će Bevanda...