Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valjaju vam stare stranke koje kradu, ne valjaju vam nove stranke koje pokusavaju nesto napraviti. Svi za vas nesto glume, svi nesto ovo ono. Dajte odvadite malo vise. Ako neko stvarno hoces nesto da napravi za drzavu onda to podrzite, umjesto da ovdje serete cijeli dan a kad dođu izbori glasate za Bakira. Jeste glupi u PM
Svaka čast za komentar! ;-) Ovaj gospodin je kako se čini "novi kolač" u politici, a u bosanskohercegovačkom mentalitetu "novi kolač" uvijek bude ismijan, popljuvan, našutan samo zato jer je "novi"... Ja sam u dijaspori i glasaću za ovu stranku, kad god budu na izborima.
@Lostframe "Građanska snaga"
U svakom slucaju treba dati sansu svakome,pa ko zna,mozda bas on bude covjek promjene u BiH,nikad ne reci nikad-majka svih mudrosti . .
Mudrost je i znati i priznati da neznas,I drugo lako je igrati sa tudjim klikerima.
Dejane, ako uspijes da tu ideju preneses u RS - svaka ti cast. A dok to ne uradis, ostajes suplja prica koja prica ublehe medju Bosnjacima!
SAMO KAPITALISTIMA SOCIJALIZAM NIJE BIO BOLJI
E pun mi je qurac ovih hoćebitipolitičara koji kao nešto seru i pametuju, jer to ne mogu niti u jednoj drugoj stranci.
Pa možda ne može jer su te druge stranke prevelike i prezasićene govnarima od čijeg se smrada ne može boravit u prostoriji duže od par minuta.
@_Hodi_ Pa on zbog toga skonto da napravi varijantu gdje će se njegov smrad širiti prvi, halo ba dosta mi je ublehaša...
Lik koji plati termin na jednoj od opskurnijih televizija u BiH i objašnjava kako je "njima, privrednicima" teško poslovati u ovakvoj državi jer eto on i drug su otvorili firmu i nisu plaćali doprinose i poreze pa možeš misliti inspekcija im dođe i lupi kaznu!?! I još se pohvali da je rekao inspektorima da ima toliko firmi koje duguju milionske iznose i oni su baš njemu došli u inspekciju!?! Prava budućnost Bosne i moralno-naučna vertikala! I on će molim te da preporodi Tuzlu!?! THINK!!!!
Poduzetnik? koji radi kod tate u firmi (a o firmi, tenderima i sl nekom drugom prilikom)... Iz Tuzle? Ako su Ljepunice u Tuzli onda je Binježevo u Sarajevu... Lik koji je isprdio iz DF-a jer ambicije nisu baš realizovane kako se planiralo. Lik koji hladno izjavi komentarišući ja mislim Dodika "eto vam vaša RS pa radite sa nje šta hoćete, a nas u Federaciji pustite da živimo kako mi hoćemo" pro-bosanski nema šta! Moj Jasmine pa mogao si barem malo razmisliti ko će ti trojanca igrati na izborima!
sretno i da nelopovisete kao ovi
Logo stranke isti kao onaj turskog AKP-a ili "sandzakcog" BPS-a. Baš kreativno.
jasno je kao dan da pošten i realan čovjek ne može biti u df- u ... i zato: podrška ... sad za sad
suplja prica
Sam sebe i svoju novooformljenu stranku u startu sa svojim izjavama stavlja u koš sa svim ostalim koje obitavaju na ovim prostorima a koje su pune polupismenih,primitivnih,pohlepnika kojima stranke sluze samo kao odskocna daska da udju u vlast i tu dodju do svog cilja a to je novac.Ovaj da se nebi zamjerio opštinskim parazitima kaze da ce od 40% paušala svojih vjecnika popraviti stanje ruralnih djelova opštine a ne pita se gdje ide novac koji je uzet od gradjana koz poreze i akcize.
Živi 18 kilometara od centra Tuzle.. Pa jel to živiš u Živinicama možda :D
Nisu živinice jedino selo oko Tuzle.
Čuj građanska snaga Tuzle, a živi u nekom selu 18 km od Tuzle. Svašta.
I opet veci gradjanin od tebe. Bas svasta
@Dado dijasporitus moguće, ali ja i nisam formirao građansku stranku niti lazem ljudima da cu sa 40% pausala popraviti puteve i uljepšati život stanovništvu.
E samo si nam ti jos falio. "Poduzetnik" kao Dodik, Lijanovic, Radoncic i ostali. Kad je sit gladnog razumio...
Lik , ili je neznan ili se zeli okoristiti.Jer bez logistike--para-- nemoze ama bas niko napraviti nista pozitivno na demokratski nacin.Posto je lik privatnik vjerovatno zna i vise od ovog.
ha ha ja budala , ma mrs najbem im se svima mam..e
svi politicari krepali da bog da