Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto je sa onim braniteljima BiH koji su dali zivote, ali ne na Alahovom putu, nego za zemlju u kojoj zive. Njih prema ovome nema, oni su nebitni.
Za Bosnu su se borili i vjernici i nevjernici. I jedni i drugi za slobodnu drzavu, samo to je to kod vjernika imalo dodatno i vjersku komponentu jer znaju da pod drugom vlascu bez svoje drzave ne bi mogli prakticirati svoju vjeru...
Boze sacuvaj u sta se pretvorilo ovo, moj otac nije 4 godine krvario za ovakva obiljezavanja, u ARBiH NISU bili samo bosnjaci nego su bili i hrvati i srbi i ostali koji nasu domovinu vole iz srca. Vodim se na papiru kao musliman, ali ovakve manifestacije koje imaju vise religijski karakter nego historijski NE PODRZAVAM !!!!
Žalosno je što se polako zaboravljaju heroji armije BiH koji nisu bili Bošnjaci...neko možda to čini i namjerno ne bi li se armija BiH okarakterisala kao Bošnjačka...
O kakvim se barjacima prica u komentarima nije mi jasno? Na slici su zastave ARBiH, ljiljanke i ove nove zutoplave
Postovani urednici portala klix.ba molim vas da koristite google usluge prilikom uređivanja vaših članaka jer na svakom imate gramatičke greške. U ovom slučaju, prije čitanja ostatka članka koji ste objavili u samom naslovu imate grešku. Nije baJRak, nego baRJak! Molim vas informišite se o značenjima riječi i pišite ih ispravno.
Hadis-ef. Pašalić, vojni muftija, obraćanju prisutnim, naglasio je da su šehidi zalog budućnosti BiH. Tu u vodu pada svaka priča o multietičnosti BiH. Džaba vam priča, Bošnjaci. Pokušavate napraviti muslimansku državu.
Ovdje je Klinton oštro zaprijetio Karađziću pa su se povukli, inače bi palo sve.
Bože dragi , ko da smo Hamas bili a ne Armija Republike BIH, multietnička i višenacionalna.
...i tako lagano umire mit o agresiji i odbrani građanske multietničke RBiH... U miru smo izgubili rat. Bravo hodže i popovi! Vi ćete nas sve uvesti u Evropu - jedno po jedno, porodicu po porodicu...
Usput, Igman bi 100% pao da nije bilo međunarodnih snaga. Nema se tu šta obilježavati. To je surova istina, a vi udrite minuse kol'ko hoćete.
Da se komunističko-izdajnički sdp, koji je zaledio djelovanje 92-96, genocidno-zločinačka jna bi ušla u Sarajevo i danas ne bi bilo BIH
A jes SDA stvarno imala oružja za prodaju...u pravu si
Igman je bedem nase domovine!
Ima nas, bilo nas je, i bice nas aBd. Nemogu nam nista neprijatelji BiH.