Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte nam matere ti vi davati podršku.Bili ste ovdje 500 godina i kad ste otišli ostavili za sobom par ćuprijica,čerpić i 97% nepismenog stanovništva,eto toliko od vas.
Ostavili su nam i poturice, koje ne znaju ni ko su ni šta su
Daj boze da dodju jos 500 godina. Ako bog da i bice tako pa cemo da karamo vlahinje jos 500 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dosta okupacije! toliko su donjeli zlo sa sobom u BiH Presli smo od mocne kraljevine a sad zivimo ko indijanci reci NE turskoj na balkanu
Dobro dosli Turci. A sta tebi pase ova bijeda i jad ?
eto srbi jeste li culi opet cemo biti turska. ZIVJELA TURSKA I SULTAN RECEP TAYYIP ERDOGAN
Sa vama ne bih ni na istom kontinentu,nesrecnici zaostali,nama je jedina sansa Evropska Unija,a vi ostajte sa Iranom,Azejberdzanom i ostalom elitom.O zajednickom krovu mozes da sanjas.Lagano si poceo serijat da uvodis,a mi se tu ne vidimo,a i dugo stena zaebavali,tako da nista od toga.
Duvaj ga,gaetano imbecilno-intelektualno-fasisticko nedonosce.Za tebe postoji spesijalna institucija,psihijatrija,majmune.
Nesto gledam kad bi Jiboni pustio brkove mogao bi mu biti dvojnik. Hrvati su tursko pleme to je poznato I dokazano. Neki ovdje bezveze pricaju protiv svoje brace.
Dok su bili Turci po srbiji bilo je I djece a sad....samo umiranje..
Gledaj davutoglu ti svoju avliju da ti ga asad i kurdi ne zavuku odpozadi..dok ti sanjas niko te ne sljivi 5%
Prošlo preko sto godina od kaku su turci napustili ovo prostore a naša brača srbi poturice još dan danas pate od kompleksa i stida štu su ime bake karale sa turcima, jadan narod, stvarno su pokurcu.
Europa ili Turska jedno ce bude alsobzirom da bi Europa Bosnu bez muslimana a ni rs nevoli Europu onda Turska ostaje.
Pa ko će nam pružiti podršku ako Turska neće, hvala, hvala anyway
POPISAM TI BRCICE PEDOFILU I TERORISTO. BITI CETE VI TURCI USKORO POD JEDNIM KROVOM SA PALESTINOM,IRANOM,SIRIJOM,EGIPTOM A TAJ KROV CE BITI IZRAEL DRZAVA NA CIJOJ TISUCLJETNOJ TERITORIJIO STE SE VI NAKOTILI.
svetosavska izdrkotino jeb.ali ti jevreji mamu
gaetano de pogledaj kako ovi tvoji primitivci bičuju ženu.
Toni. I ON(gaetno)SVOJU BICUJE A DRUGI JE JEBU.
Komunisti i srpski nacionalisti nažalost okupiraše ovaj portal ://
Bošnjaci Srbi i Turci jedan narod!!!
Srbi i Turci jesu jedan narod. Bošnjaci su daleko od toga. :)
srbi i turci jesu narod...bosnjaci su za turke "raja"
regulisi ti probleme sa armenima i kurdima.
sa armenima nemaju nikakvih problema jer je turska ocistena od armena a sredi ce i problem sa kurdima nista se ne birini i onda ce doci da karaju srpske zene
pogledaj nasta lici
http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Balkans#Western_Balkans Hrvatsku izostavite jer ona nema veze s Balkanom, a i u EU je, ne može biti u 10 skupina....
dalmatinci imaju turskih riječi u govoru,ali svejedno to ne znači da je balkan...