Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire smanjuje se cifra od 100 tisuca, AFERIM
Koalicija daje prve plodove.
Đe si zete sunce naše yebo te vas svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi se odmah da je bio najbolji kandidat!
A gdje su sada SIPA, tužilaštvo, policija i sudovi da ih sve u Vijeću ministara pohapse za ovaj nepotizam i korupciju? Čović predložio svog zeta, a ovi svi glasali za to. Pa ima li među njima iko pošten?
Pa gori su ovi u Vijecu ministara koji su izglasali da zet predsjedavajuceg Predsjednistva bude imenovan za direktora. Odnosno isti su ko on! Ne znam samo kako ovaj narod cuti na sve to? Ovo je vrh korupcije i nepotizma! Mediji objave, svi cuju i nikom nista! Pa sta je to? Kakvi smo to mi ljudi onda? Kakav smo to narod? Prezivjeli smo rat, a sad nas jebu najgori ratni profiteri! Hrvat iz Sarajeva, covjek po opredjeljenju
Dario Krezić, drugi Čovićev zet (ili brat od zeta) mu je savjetnik u kabinetu u Predsjedništvu.
Ima li kakvog Bošnjaka u toj Agenciji za civilnu vazdušnu plovidbu. Objesi te se vi iz SDA! Opet će biti na tornju "neki" kao kada je rahmetli Džemo stradao! Rekli: " Možda je Bijedić bio za komandama - volio je da pilotira". Ujtro kontrolor nestao i nikada niko nije odgovaro. Znate li ko je bio u tom slučaju osoba koja je navodila avion?
Dragan Čović, najjači čovjek poslije Putina
Dragan Čović, najjači čovjek poslije Putina Na račun Bošnjaka. Vas dva "stuba" Bošnjaka po konopac i na Ajfelov most!
.....dragane, imašš li još ženske djece...ako ne može i muška...bit ću ti zet.......
Moze li mi netko rec zasto su prekinuti oni prosvjedi prosle ili pretprosle god u BiH? bilo je to kod nas u RH a i u Evropi medijski jako popraceno...sta se postiglo, tj.ne znam dali ste dobili sto ste zahtjevali? mislim da su se iste stvari opet nastavile dogadjat zbog kojih ste prosvjedovali? Hvala
Svaku revoluciju je povela intelektualna masa.To se u tim protestima nije desilo.Ta intelektualna napredna masa sad u BiH ne postoji.Narodi su razjedinjeni,zatvoreni u torove a ogromna je vecina zaposlena u najglomazniji administrativni aparat na svijetu i oni se energicno bore protiv bilo kakve promjene i onih koji su za promjene.Tu nema vise pomoci.Prelijepa drzava bez buducnosti za obicnog covjeka.
opet mahalate, sigurna sam da je u pitanju čista slučajnost...
Čestitam Čoviću, sada osim zemlje, kontrolišeš i nebo bosanskohercegovačko! Znaš ti kako se to radi..malo, pomalo. (sarkazam)
Bogami se vidi iz aviona da je najbolji kandidat, a ova slika iz kafane dodatno priliči situaciji.
eh ako je slika iz picerije, i jos uzdrzava malog sina, onda je sve ok, neka je dobio posao ;)
Kako stvari stoje u BiH sad je to feudalna drzava u kojoh 10 familija drzi sve resurse a ostali su tu da tegle i placaju harac (porez) za njih da bi oni uzivali.To ni trunke obraza nema p...a im materina bezobrazna.
To se zna još od 1991!
blago nama....
ma nema nepotizma u BiH?
ahhahaah... narod je najvece blago koje BiH moze imati. najduzi pornic u istoriji covjecanstva.
Čestitam!