Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe marko poklopi se po usima zivis na nasim planinama i do gradova nikad neces doci, u tom entitetu se nimalo ne pitas vise od druga dva naroda, nosis bh pasos, na autu imas bh table, ides u bh vojsku, sta bola pricas onda? jos nisi svjestan da si popusio u ratu, a unutrasnje uredjenje drzave se moze odrediti referenduomm na nivou cijele drzave tako da ko zna mozda dodje jedan o ukidanju entiteta a s ozbirom da si manjina u BiH ne preostje ti nista durgo nego kofere i pravac beograd ako te i tamo budu htjeli..
Za sve ove godine, jedva smo dobacili do Kaknja... Mozda Renzo ubrza tempo pa moji praunuci dodju do mora za 1.5 sat bez srkleta.
Ovo samo ima na ovom smjesnom nazovi portalu Srbokomunjrskisarajevo-x.com.Svakako se ceeetnichki uvredljivi komentari nikada ne brisu.Gle ovo sada od \"vrlog portala\":\"....izgradnju autoputeva u Republici Srpskoj i BiH...\". A izvinite me,oprostite me nazadnjakovici a gdje je ta tzv Republika sumska u odnosu na BiH?BiH je medjunarodno priznata DRZAVA a republika suumskka samo geeenocidni ENTITET U suverenoj BiH...ovo se samo na ovakvom nazovi portalu moze procitati..gadite mi se!