Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas je mcdonalds mjerilo promjena. bullshit
Dođe tako vrijeme kad bosanski heroji izginu a iz podruma izmile srboslovenske, dezerteri, kvislinzi i k.u.r.v.e. i preuzmu vlast, u korist dushmana dakako...
n9npGu faolvbrxpego
O5dydQ yofrovybhukn
Jel ti ono spaljivanje američke ambasade u BG zoveš dobrom sigurnosnom situacijom?
SINOĆ SU MI BOŠNJE GENGBENGOVALI STARU, NE ZNAM SAMO JESUL BILA CETVERICA IL CETVORICA!!! OPROSTITE ZBOG IZOSTAVLJENOG 'N' U NICKU, PRIMAM GA OD ZIVKA JOSILA TRENUTNO
kochuma banastexc, inch mtkin ekela arag arag grela, ba vor im bncstexautyunner@ grem erevi im mot aveli lav kstacvi, vorhevetev mek mek aynpisi hogevichakum em haytnvum vor grum em heto kardum em zarmanum em, u ink@ der iravunk uni inchvor karcik haitnelu, aistex en asel, vaaaaay mamayis arev!
meni smrdi iz usta, ali volim ga primati zguza
Nije rat bio od vjećne vatre do bbi nego u cjeloj BiH.
kada islamisti u b i j a j u Amerikance to je t e r o r i z a m a kada u b i j a j u Srbe onda je to odbrana...posteno nema sta :)
kako samo glupi komentari, niko ne ocjenjuje mcdonald\'s po kvaliteti hrane, ali mora se spomenuti da se mac ne otvara tamo gdje nije stabilna situacija, taj lanac mnogo vremena i truda ulozi u ispitivanje ekonomske, politicke situacije, i kad je to sve kako treba, tada otvori filijale, a to je pomak za sve nas, napsram 95.
ako je mcdonalds simbol promjena, onda se ja poremse u te promjene. dje su biblioteke sa slobodnim pristupom internetu, dje su igralista za djecu, dje je (opsta) kultura. hrana od koje se moze umrijeti ako se svakodnvno unosi u organizam je samo simbol imperijalizma i globalizacije, a ne simbol prosperiteta. a papak zar ne vidis kako smo se proseljacili kako su nam jos rane otvorene, kako do podne mrzimo sebe a od bodne po dunjaluka. nicu crkvetine i dzamijetine, popovi i hodje zaglupljuju ovu i nako polu obrazovanu raju...a ti doso na koktel parti da mi prodajes demagogiju.
slabo ima doslji iz NP u Sarajevu ... uglavnom Sjenica, Tutin
Cuj, u ALEJI SNAJPERA, podsecanje na ŠEVE.
Također je mjerilo ako nikada ne ulaziš u McDonald\'s, to znači da si mogući terorist. Da je tu umjesto njega kakav iranski dućan, rekli bi da smo teroristička zemlja
ja ne znam hoćel mene iko čuti odnosno pročitati ovo , ali zanimljivo je kako svi ovi političari uživaju u heroinu koji ih dovodi do ovakvih izjava, a ovaj portal na ovako mizerne načine promoviše američki \"junk food\"( čitaj smeće ) ,,, otkad je to McDonalds bio sinonim za neke promjene, zamolio bih ljude koji rade na uređivanju ovog portala da ne brišu moj skromni doprinos ovoj cyber zajednici prelijepe naše Bosne i Hercegovine ... možel se pokrenuti kakva peticija ili referendum da se ukine ovaj portal ??
McDonald\'s je mjerilo promjena :D Lol