Mnogo lažnih azilanata u Švedskoj
0
Dautbašić: Bezvizni režim za BiH nije ugrožen
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Organiziramo i sprovodimao povoljne \"aranzmane putovanja za Svecku\". sve dodatne informacije potrazite na webu: www.svecka.ba\"
alo ba vi tamo u sveckoj, jel jos ima mjesta gore evo i ja se pozurio malo samo da se ovaj snjeg otopi...
BIH na listi bezbjednih zemalja? svakako, svakako... pitajte povratnike u najozloglasenija sela gdje su najveci masakri i protjerivanja izvrseni koliko su bebzjedni ili pitajte Denisa Mrnjavca, ili malog Vedrana, ili onog decka sto mu je Mali Vuk ispraznio sarzer u glavu... bezbjedna svakako... k\'o Harlem ili Bruklin - mozda malo vise od Belfasta tamo nekih 70ih - 80ih.
http://de.omg.yahoo.com/blogs/star-news/angelina-jolie-blasskaltes-skelett-h%C3%A4ndchen-110216858.html
Cuj \"lazni azilanti\" he he he he pa sto ih ne vratite kada su lazni. Ko god ode iz ovog podruma od zemlje i kaze sta se ovdje desava i koliko je obican covjek obespravljen u svakom segmentu dobit ce azil. Imamo Ustav koji krsi ljudska prava, imamo sistem zaposljavanja u drzavne institucije po kojem samo podobni mogu raditi, u svjetskim okvirima prednjacimo po mitu korupciji i nepotizmu itd itd itd i onda izadje ovaj Dautbasic \"coskaste glave\" i kaze \"lazni azilanti\" cccc a Dautbasici svi na drzavnim jaslama i ovaj polutan i brat mu sve je to Asim Dautbasic otac AID-a na vrijeme uhljebio.