Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vratit izdrkanim svetosavskim paščadima u FBiH i ništa više...........
Nezire ja bi ti savjetovao da sljedeci put poneses handzar da vidi samo kako srbi bjeze od handzara.
Prvo sto treba jeste javno da se objave punim imenom I prezimenom ucesnici ovoga gnusnoga akta, pa ga onda peglati dok krv ne propisa. I naravno dobra novcana kazna za napad na nacionalnoj osnovo to nas ipak najvise zaboli, nazalost. I ne mogu da vjerujem da je ovo tako lako palo u zaborav, gori I Jablanica, a nase precjednistvo se sastaje jer je Kusturica trebao dobiti stari kamion za snimanje. Mozemo pricati sta hocemo ipak kod nas je jos uvjek sve na nacionalnoj osnovi.
Zbog takvih bolesnih balija kao sto si ti geatano ovakve se stvari I desavaju, samo sto ga popuse jadnik kao sto je ovaj.
Balijo getano bacicu te u svinjac, mada vi to cim krocite kod nas jedete sve sa cvarcima to vam je prvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što ih sad ne nadjes ili ti ili ti sin i nedokusuris ih, pusaro
U Zvorniku,ja sam ostavio srce svoje
da mozes otisao bi ti odmah nego nemas gdje--i kad si se vratio cuti jer ce te sledeci put ubiti---jer nisi u federaciji-tamo gdje je covjek manjina mora da suti ako ne suti dobije odmah po nosu ko ovaj nezir
Ne boj se biće rata i masovnog istrijebljenja izdrkane svetosavske paščadi............SIEG HEIL-pravac Jasenovac
Izbjeglice i povratnici nisu nigdje dobrodosli.Ne valja sto si otisao, ne valja sto si se vratio. Kakvi smo to ljudi postali?
Nezire drugi put pucu koko pasa i miran si. Ako te budu pitali sta je to reci da plasim golubove.