Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ LANAC U DUPE GA NABI :)
frgjpjdlsk 15.04.2010. u 09:06 Koje sranje, Ubojica i nosi veliki KRST koji je odraz krscanske religije i cistoce. Zasto se Crkva ne ogradi od ovakvih? Nemoj biti dijete,pa gomila srbijanskih kriminalaca i ubica nosi velike krstove oko vrata,pa onda Srbijanske turbo folk pevaljke ga stavljaju na gole grudi što veći to bolji,pa u Srpskim filmvima za odrasle se često sreće to za Srbe sveto znamenje...itd,dug je taj spisak i to je prešlo u tradiciju.
tipicno srpski. Iz zasjede! haj jedan na jedan. Potvrda da su srbi kukavice. Ovaj je jedan na jedan ko curica. vidi mu se na faci.
Koje sranje, Ubojica i nosi veliki KRST koji je odraz krscanske religije i cistoce. Zasto se Crkva ne ogradi od ovakvih?
Cestitam na izboru fotografije ovako bas cooool izgleda ... sad ce pipo i pipavci poceti sa izrazima odusevljenja ...
Ma jok buraz, ovo ti je vasilije kačevanda
Ko je ovaj lik s krstom? Neki bugarski reper? Tako izgleda!