Jedini kandidat Lagumdžija
0
Danas u Sarajevu kongres SDP-a BiH
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim lupanderima sto baljezgaju kako je bio samo jedan kandidat, E NEKA JE BIO SAMO JEDAN KANDIDAT, ne samo da su takvi poput vas j-ebali ovu zemlju kvazidemokratijom i svadjama vec bi da naprave haos i u SDP-u. Zlatko ima mnogo mana i moze se o tome govoriti , nije nikakav problem. Ali ko moze ? Sigurno ne salabajzeri zbog kojih rudari rade za mizernih 300 KM. Zlatko jeste dozvolio da ga blentavi alija zavede 1992 i bude uhapsen na aerodromu, zlatko jeste lik koji je Dodika nazivao \"Mica\" , i Zlatko jeste neko ko vjeruje da vise stopa PDV-a ne bi stvorila jos veci haos u kriminaliziranom drustvu ali je ipak bolji od svih ostalih.
Stvori Bog Evu, pa kaze Adamu: Evo ti zena, pa biraj koju hoces !
Nisi ni morao napisati da si iz sdp-a. Vidi se po načinu razmišljanja. Dakle, ako neko napiše da je ovo kao u Sjevernoj Koreji (a jeste, jer na primjer Zapatero je imao 5 protivkandidata i birali su ga svi članovi stranke po mjesnim odborima), onda je taj po automatizmu zaslijepljeni pristalica Tihića ili Silajdžića. Ne, može se biti demokratski opredjeljen i politički kritičan, a da nisi seljak i da ne obožavaš druge političare. Kad to shvatite u esdepeu, onda ćete možda i demokratski izabrati predsjednika.
jadna je stranka bez takmicenja za vodju. jadna je zemlja bez jake opozicije.
SVAKA CAST ZLATKO SAMO NAPRIJED STIPU STA SELJACI PRICAJU..... OVI SA SELA NEK VAM JE SDA PRAVA STRANKA /BAKIR,TIHIĆ,BRANKOVIĆ/
Zivio drug Zlaja Lagum-mun. Radujemo se danu kad ce ga nasljediti njegov sin.
eto dokaza da kod njih nema ni \"s\" od socijaldemokratije. Samo bivše komunjare koje su osjetile čari kapitalističkog života, natrpali džepove i narodu prodaju stare isfurane ublehe i demagogiju. Ali mehanizmi i ponašanje im je i dalje tipično totalitarno-komunističko. Žalim budale koje i dalje od njih nešto očekuju i u njima gledaju poštene & spasitelje. Meni je bila dovoljna 2000.-2002. da se otrijeznim.
\"Ako se već sada zna ko će biti izabran za predsjednika na kongresu, ako nestanu čak 23 (protu)kandidata da bi na sceni ostao pobjednik bez odmjeravanja, onda s demokratijom nešto nije u redu. Ako će ista osoba biti najmanje 16 godina na čelu stranke, onda je to apsolutizacija moći i (novi) kult ličnosti. Ako tvrde da Lider nema dostojnog protukandidata, onda negiraju biološke i psihološke zakone.\"
UH. Šta ovo bi ? Ja sam sinoć sasvim normalno legao? Samo ne znam gdje se probudih. Ili u S.Koreji ili u Bjelorusiji. Sve gori od gorega, i na vlasti i u opoziciji. ;)
uhh komentara...i jada..!!!!zivio zlatko i ako bogda da ovu marvu i bagru pometes za sva vremena!
e jada i socijal-DEMOKRATIJE :P pa nemoj da te ćudi što lići na sjevernu koreju, sdp i jeste sastavljen od takvih koji su bili stare deklarisane heavy komunjare sa mlađim kadrom koji ima mentalitet militantnih ateista (volim ovaj novi izraz nedavno iskovan na zapadu :D) i nekolicinom dobrih i poštenih ljudi koji još nisu svjesni u kakvo su sr*** upali ili vjerovatno smatraju da nemaju nekog izbora. Ovo ne govori samo o zlatku koa narcisoidnom vođi koji želi ostati na ćelu jedne stranke sve dok ne pobjedi na nekim budućim izborima pa makar i umro čekajući, već dosta govori i o stranci u kojoj izgleda nema niko snage, volje a ni želje da mu se suprostavi ili fakat nemaju nikoga da zamjeni zlatka pa se kriju pod njegovim plaštom. Ovi na vlasti su lopi do bola, ali izgleda da nam je opozicija još gora...
....nema stha biche vrlo vrlo neizvjesno i napeto ......... pravi dah promjena i nova energija se ochekuje ...... tuzno ali istinito .... chak je i IZ imala izbore i protivkandidata ... koji je do te mjere gazio resa .. da je taj u bijesu chak javno preko tv-a prijetio da che mu se osvetit ....... izgleda da Vodza nigdje nije toliko neupitan kao u Socijal-Demokratskoj ( hahahahaha ) Partiji. U svakom sluchaju Vodzi zelim josh najmanje 2 mandata.. a onda se moze opet promjeniti neki chlan pravilnika za josh 2
sramota je imati samo jednoga kandidata. podsjeca na sjevernu koreju. sad ce ga nacional-socijalisticke stranke samo potapsati po ramenu i reci: \"hvala zlaja i za sljedece izbore\"
Pa eto politicar sa najvecim stazom na celu jedne partije. Covjek je presmijesan.