Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz aviona se vidi da lovite u mutnom. Sve neka brzina . Eta samo da formiramo vladu ....
Ne SE.RI Becirevicu ocekivao si da EU otvoreno stane na stranu SDP-a, a oni su ti samo odgovorili da njih to ne interesira i da sami rijesevate vase probleme !
obecanje, ludom radovanje
Denise. Okani se ti politike. Nije to za tebe. Previse si ti ogranicen a BiH se vise ne moze sacuvati svakako. Tvoji lideri su je vec razderali. Niko vise nema vremena da se nateze sa tvojim istomisljenicima. Ostacete totalno sami i frustrirani a onda tvojom glavom moze do mile volje da upravlja lider Bosnjackog Instituta, doktor tehnokrata, strucnjak za sve i svasta i nista ZL.
E neka je uspijelo lobiranje oko Laktaških,i Široko brijeških i Sandžačkih sela pošto su to prenijele sve svijetske medijske kuće:)
Lagumdzijino lobiranje po zapadu je dozivilo propast ,e sada ce tihi da zabije noz u ledja a SDP u opoziciju...
U Škutoriji nastala povećana potražnja za Walter-Wolf cigaretama. Iz Kanfanara švercuju isključivo tvrdi crveno-crni design. Kriomice kupuju Lijanovićeve roštiljske kobasice i ispijaju Heneken pivu. (Malo in je krivo štu umisto crvene petokrake nije slovuo U sa križen u njem). Isporaviće oni tojo!
E moj Denise. Ja sam mislio da si ti pametan momak ali sada poslije ovog nasilja SDP-a u kojem si ocito i ti ucestvovao ja sam sahranio ideju socijaldemokracije u BiH za sva vremena. Vi niste sigurno moj predstavnik i necete to vise nikada biti. Sada se uistinu pitam koliko je tvoje znanje historije ovog podneblja relevantno? Ili si mozda i sam usao u projekat \"pravljenja historije\" po mjeri nove nacije u BiH. Ako je tako bilo bi lijepo to zvati pravim imenom i formalizirati velikim ujedinjenjem sa SDA. I formalnim. Da, htio sam te jos jedno upitati. Onomad si upirao na sve nacine da se donese zakon o zabrani nac-fasistickih organizacija...Kako to da sada koaliras direktno sa takvima u vlasti federacije. Iskreno ovo je da covjek povrati na vasu platformu i na sve vase SDP- nazovi ideje. Zelim vam brzu propast u interesu ove zemlje.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Tadic-i-Sarkozi-potpisali-Politicku-deklaraciju-85578.html
..ovako to rade Srbija i Hrvatska ..konju maloumni brdskoplaninski
divi mu glOOOOOOOOOOOve..
e sad je se kad dobila ta potvrda,odma mi je lakse. nema politiĆara do bošnje
ovaj lik isto neki hodza sa sela ostavlja takav audio/vizuelni utisak
http://www.24sata.info/vijesti/politika/60636-Vezivanje-zastava-Covic-Tacno-zna-predstavnici-srpskog-hrvatskog-naroda.html
štao se vas tiče??na srecu niko vas ne zarezuje ni za suvu šljivu..držte se crveno-crne koalicije i serite medjusobno..daleko ce te dogurat..na smetljište !