Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada iste te majke kazu sta su njihovi sinovi radili Srbima na tim prostorima u periodu 92-95 onda cu joj ponuditi ruzu. Umrle su okrenule u politicki skup!
Mostarci skakaci stidite se sram vas bilo,slavite zlocine sa cetama.
kako ste odvratni i jedni i drugi,.. a DULE ti i takvi kao ti ste najveci sljam ljutske vrste, sigurno u Srebrenici slave majke sto sahranjuju po petoricu sinova, treba da te bude stid sto si pripadnik naroda koji je to uradio, a ne da likujes, gadis mi se
Zar se smije organizovati manifestacija, na dan kada je vlada sluzbeno proglasila dan zalosti u zemlji?
dabogda ne izronio ko skoči danas!!!
@sale, krme napravilo, krmaca rodila. krme si pavo.
Pa vi imate svoje slavlje u Srebrenici, sto mi nemozemo imati svoje u Visegradu? Slobodna drzava, svako moze raditi sta god hoce....demokratija baki, demokratija!!!
ubi sRBINAAA
dabogda vam potomci letili sa te cuprije direktno u susjednu zlocinacku srbiju, bagro jedna. Cijela Europa odaje pocast zrtvama, a vi slavite fuj
Svinjo balijska, nemoj da prijetis iz fotelje ! Preduzmi nesto junacino! Takve kao sto si ti trpali smo pod zemlju kao od sale. :)
Hoće li pucati i nabijati na bajonete one što \"lete\" prema Drini, kao što su to radili ljeta 92, kada su za jedan dan na toj ćupriji ubili, masakrirali i zaklali nekoliko stotina višegradskih muslimana. Samo će ovo moći puška riješiti i ništa drugo, vjerujte mi na riječ. E onda će vas stoko srpska biti ko srba u hrvatskoj Krajini.
nemojte vrijeđati stoku
11 juli, Dan sjećanja na genocid u Srebrenici
Stoka jedna zlocinacka! Organizuju ovo na dan kad su hiljade ljudi ubili i bacili s ovog istog mosta. Sjeme im se zatrlo ako Bog da