Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem da ih treba privesti i ispitati ali sa lisicama na rukama kao kakve okorjele kriminalce nidje veze. Možda ljudi nisu ni krivi.
Opljačkas, raniš nekoga, dilaš drogu i sutra si pušten na slobodu. Ovdje provode "pravdu" na nekome ko mozda uopšte nije kriv. Smiješno.
Pustit ce ih nego sta, ono hapsenje je bilo samo predstava za javnost.
PRAVDA! ŠTA JE TO PRAVDA U BiH?
pustite ljude na slobodu
u zatvor pa ce se drugi zapitati...
Ja odavde vidim kako pare rade. Neče direktorima nedostajati dlaka sa glave!!!!!
Inače da su od ranije poznati policiji, samo bi prenoćili u pritvoru. Danas sutra, svakom ovo može da se desi, zato što inspekcije mirno posmatraju i gazdama gledaju kroz prste, a kad se nešto desi onda uposlenici odgovaraju. Evo uzet ću primjer Gras-a. Svi mi to mirno posmatramo, vozači zadužuju neispravne autobuse, a što su takvi nisu oni krivi, a ako nećeš da prihvatiš, ima biro. Kada se nešto desi, a pitanje je vremena kada će, najkrivlji će biti taj vozač i onaj koji je potpisao ispravnost vozila. A daleko od toga da će odgovarati vlasnik, odnosno neko iz kantonalne vlade.
Otkad se to vodi računa o izbjegavanju uznemiravanja javnosti? Možda od puštanje Rastodera?
1:2 vanka su
Cista farsa. Isto kao da su ih ono gurnuli sa skele..
Garantujem da u našoj zemlji nema građevinske firme koja sve radi po propisima....A to ne bi mogli bez pomoći raznih građevinskih službi.....Sramota.
pa mili boze daj dogovorite se ili radite kako pise u tekstu zakona, koji mora biti isti.