Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam statuse na FB za 1. maj, prosto se gusim da saznam ko je gde bio, koliko je piva popio i ko je koga je*o u sumi!
Lud zbunjenog.
Jesmo mi cudan narod - nema posla, nema para, al ima se za janje, cevape :D
@dis2 djonerski lako ;) :D
546 hiljada, 546 hiljada, 546 tisuca, 546 tisuca, uh zavrti mi se u glavi od ovih brojeva. Pa ima li iko da radi u ovoj nasoj zajednickoj domovini??
Čak ni ovaj podataka u čitju tačnost sumnjam /vjerujem da je veći broj nezaposlenih u vooj zemlji/ neće dotači naše političare. Neće prosto jer se njih to apsolutno ne tiče. Ovu ovakvu vlast narod će pamtiti stoljećima, sjećaće ih se sa gnušanjem, o njima će se pisati vrlo grubo ali istinito jer nikada čovjek na ovim prostorima nije bio jadniji, nikada se o čovjeku nije vodilo manje računa, pardon, uopšte se ne vodi računa. Dakle kome se svidjelo kome ne ali vlast nas je srozala do dna, oduzela nam fabrike, oduzela nam dostojanstvo a dala nam bijedu, dala nam bijedne narodne prosjačke (ne znam više kako da ih nazovem) kunjih itd. Kada bi imala vlast samo par dana sve ove političare, dakle sve od prvog do poslednjeg natjerala bi da se oni i njihova kompletna porodica barem jedan mjese hrane u narodnoj kuhinji na kazanu. Vjerujem da bi ovo bio jedan jedini način da političari malo mućnu glavom i počnu misliti o čovjeku. Oni treba da vide šta znači biti ponižen-stići do kazana.
kolektivna korida
Dan rada, smiješno, pa valjda je ovo DAN nerada kao i onih 365 dana u godini za one bez VEZA i VEZICA, oca i strica napoložaju, puno love i ko zna čega još....
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11146556_10152947148047987_2756812726382016305_n.jpg?oh=0b90c6377f1a1ac53816daac31fde05a&oe=55D76142
Dobar povod prosječnom Bosancu za popit 5-6 boca piva,to je 1 maj,danas se u Njemačkoj štrajkuje a u BiH slavi!" hehehehhe pametnom dosta Ovi sa kamionom i trubama bolje da su produžili spavat,džaba su uznemiravali građane
Stanje u zemlji nam je fantastično. To će pokazati i omjer onih koji će danas protestvovat zbog nezadovoljstva i onih koji će teferičit slaveći dan rada.
Vidimo se raja.
Ma kakvo dobro,crno jutro.. Sjedim na kafi,cekam raju koja kasni,porodica se ispalila na Bjelasnicu.. Samo ja ostao.. Sreca pa dobra pjesma pjeva.. Dobro jutro I tebi :*
"Sindikat solidarnosti Tuzlanskog kantona Prvi maj obilježit će mirnim protestima ispred zgrade Sodaso kojim će izraziti nezadovoljstvo činjenicom što ni nova vlast nije doprinijela oporavku preduzeća " I tako svake godine pametovati radnicima umjesto da ozbiljno rade svoj posao i pritisnu polititičare na radnička prava i na bolje zapošljavanje jer su dio vlasti koja ima najveće oružije u nekoj zemlji a to je da im obustave sve uplate koji su na jaslama ove države pa da vide kada im nije uplaćen staž i kada neprime plaću i tako ih primora da rade u dobrobit građana.
Nije važno koliko je nezaposlenih, važno je da se radi.
Ovo neki ljudi 1. Maj obilježavaju , radnika koji bi slavili Praznik rada - N E ( j ) M A
meni je danas praznik kad zavrsim sa smjenom
ovo je praznik bez povoda
...rada ili nerada?
Sretan 1. Maj praznik radničke klase Bosne i Hercegovine u ZAVNOBIH granicama.