Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet dusi svim sehidima i pokoj dusi svim borcima poginulim za Bosnu. Nek im je vjecna slava i hvala!
Da bog da kad bi moglo opet pocrkali
Imas ga pravo u neku ruku, dok za to glasanje se neslazem sa tobom. Haj svegati mi preporuci ti za koga bi ja to trebo glasat. Ovi se bar bore za tu nazovimo je "Jedinstvenu BIH". Bio musliman il nebio, danas je dan poginulih boraca BiH, nazovimo ga tako. I nek im je Bog na pomoci.
ako stavljanje dana sehida na dan poslije bajrama nije politizacija vjere, fakat ne znam sta je... mnogi ti sehidi nisu poginuli za islam, tj za vjeru. oni su poginuli jednostavno braneci svoje gradove, sela, kuce, porodice. poginuli su u borbi protiv cetnika, prije svega, a to je bila politicka borba za nezavisnost bosne i hercegovinu, koju danas kakvu-takvu imamo. zvati sve te poginule borce "sehidima" dan nakon najveceg muslimanskog praznika, makar ti borci i imali muslimanska imena, nije posteno. to je jos jedna politicka laz koju nam SDA politicari prodaju da se time zabavimo i ozalostimo dok oni kradu i sire svoje kriminalne grupe. zato meni taj dan znaci samo jednu stvar: kriminalci su na vlasti i od njih ni mrtvi nisu sigurni... sve, pa i cast mrtvih, ce nam pokrasti dok za njih glasate, stoko
nek im je rahmet dusi
Sretan vam dan Sehida
kad bi svi ti poginuli borci za slobodu BiH mogli vidjeti ko im danas vodi državu, poželjeli bi da su oružje okrenuli na današnje vlastodršce i sve do jednog ih ubili!
Neka im dragi Allah podari dženet.!