Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimir je potpisao zakon o povoljnijem penzionisanju ,sto je bio uslov da se dobije četvrta tranša kredita od MMF... sad ga mogu ponovno u pritvor...netreba im više!
Dok su jučer raspravljali o izvješću ad hoc povjerenstva koje je zaključilo da Živko Budimir nije dostojan obnašanja predsjedničke dužnosti, članovi Zastupničkog doma Parlamenta FBiH nisu mogli obaviti osnovne fiziološke potrebe. Toaleti u Parlamentu FBiH koje koriste zastupnici nisu bili u funkciji pa su stanku za ručak mnogi od parlamentaraca iskoristili kako bi pronašli “funkcionalan” “Izvanrednu“ situaciju s toaletima su pojedini zastupnici naveli i kao dobru ilustraciju stanja u Federaciji. Koliko situacija nije normalna, pokazuje i to da će možda morati prekinuti sjednicu, jer ne radi nijedan WC u Parlamentu! Hajde bar će Budimir imati gdje kakiti kada bude u zatvoru, dosta je s.r.a.o po nama i ovoj državi!!!
Ja starno ne razumijem do kad cemo mi sve ovo trpiti. Jedan lopov i kriminalac nas sve vuce za nos evo vise od mjesec dana, a mi sjedimo za racunarima i komentarisemo... Budimir je lopovcina i kriminalac prve klase, treba biti protjeran iz drzave, a ne samo sa mjesta predsjednika Federacije. Hocemo li se ikad opametiti?
Jeli ko kaznio onu sudijinicu što je napravila grešku, pa se sada ponovo sudi i troše nove pare?
Pa ide se na ročište zato što je greška u tome što nije bilo ročišta.
pa ima li kraja ovoj sapunici... Treba zapaliti ovu državu i objesiti barem 50 majmuna koji se nalaze sada na određenim pozicijama...
predmet budimir i kompletna vlada BiH tako se treba zvati....
@Sudu BiH & Vlada. bolje da promijenite ime u BRODEL!!! stranacka prostitucija,ljdu bez obraza i stida
Da li će Kačavenda i Budimira tamjanom kaditi, kao što je onomad Dodika, da mu skine sihre, jer ga "nevinog" na pravdi Boga optužiše ili će pak kod The Dark Reisa na salijevanje strave, a sa Bakirom i Suljom svakako na dzumu ide svakog petka! Dobri naš barba Živkec!
Sve je radio mimo Komisije za pomilovanja i za određena krivična djela za koja zdrav razum ne može da pomisli da je dobro da takvi ljudi budu nagrađeni aktom milosti i budu na slobodi. Ali se stalno previđa činjenica da je Tužilaštvo pokrenulo protiv njega postupak zbog sumnje da je on za ta pomilovanja ostvarivao korist u vidu materijalne nadoknade
Predsjednik Federacije se izdigao iznad njih i zakonodavne vlasti koja je i njega inaugurirala na ovu funkciju i ne dozvoljava parlamentarnoj većini da formira izvršnu vlast u Federaciji. To je ustvari ključni razlog zašto ne funkcioniše vlast u Federaciji i zašto imamo situaciju da predsjednik Federacije BiH nije dostojan te funkcije
Da li sam pogrešno razumio ili je tebi Budimir dostojan funkcije Predsjednika Federacije? Šta je sa ovim ljudima, jesu li vam vrene popile mozak??????? Na hajr i na dobro!
Zlatko se već raskantao i sa Fahrom, pa nije više siguran na koju će stranu. Svi su ga ljahnuli kao najvećeg prevaranta. Čak i male stranke sa kojima nije htio ni da se sastane sada bježe od reketaša i prevaranata tipa SDP, kao od kuge. Nekad su se gurali u to društvo, a sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko ovaj lik ima advokata? xD