Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mevlid je psihijatrijski slučaj, a razlog što je ušao u sektu je vjerovatno taj što je nesposoban da se u bilo čemu dokaže, pa u takvim bolesnim sektama dobiva na važnosti. to što je psihijatrijski slučaj ne isključuje ga od odgovornosti od onoga što je napravio, te bi mu trebalo dati dugotrajnu robiju radnog karaktera uz nadzor (da zaradi ono što je pojeo, a ne da ispija kafu po zatvoru sa svojim istomišljenicima)
Ne lupaj gluposti, ovakve kao Mevlid treba po kratkom postupku, po tvojoj logici sve vehabije ili popularno kulturnjački "selefije" su psihijatrijski slučajevi !? to su teroristi, nepismeni i zaostali ljudi, ruralci, orangutani i majmunčine i nista vise
Ne smeta mi sto je musliman i sl. ali stvarno mrzim vidjeti muskarca sa bradom pa bez obzira iz kojih razloga je imao. Meni je to uvijek bilo, i uvijek ce biti, pogano.
treba ga samo osisat,obrijat,obuc lijepo,uljudit .............................. nema mu gore kazne ;)
hahahahah
Jebem i ovog fašistu Mevlida, a i jebenu fašističku američku ambasadu !!!
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno preko interneta? Nudim vam BESPLATNO da probate! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
.i.
Podrska Mevlidu:)
Mislim da se ne bih mogao sloziti sa tobom....nije ovo rjesenje za Bosnjake....
Mevlide, pa što po Amerima a ne po SDA?
SDA - SAD , jbg zbuni se covjek :)
Ja mislim da se Mevlidu ne sviđa fasada :) Pogotovo ona "LGBT" ;)