Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjelo Bošnjaštvo!!!!!!Molim ove neuke i neinformisane tkz.nekakve Bosance da prije popisa pročitaju svoju historiju i historiju zemlje koju toboze vole,to ih molim,barem na dan ostavite pivu pred trgovinom i uzmite knjigiu za dobrobit vase zemlje koju eto kobajagi volite i vaseg naroda!!! Znači i kad naletite tamo u knjizi na definiciju koja kaze \"u Bosni postoje Bošnjaci -islamske vjere,pravoslavne vjere i katoličke vjere\" to se podvuci zelenim flomasterom i učiti sve do popisa jednom dnevno po pola sata da se neprovaljujete na popisu a bogami i nas da neukopate s tim glupostima jer na vas ce otici mozda nekih 3-4 % koje bi nama(Bošnjacima) puno značilo.
Sad će komunjarosi da nas ukopaju sa njihovim glupostima da se ovdje nalaze nekakvi Bosanci.Nema ovde nikakvih Bosaneca,Tuzlaneca,Sarajevaca,Prijedoranaca,Dobojaca,ovde su postojali i postoje samo Bošnjaci islamske vjere,pravoslavne vjere i rimokatolicke vjere,druge nema upamtite!!!
Koristim ovu priliku da pitam strastvene simpatizere teroristicko-zločinačke organizacije zvane SDA,uhljupsko-uvlakačke organizacije SDP,bogataško-samointeresne skupine SBB,male marionetice SBIH,pitam vas kako imate duše glasati za sve te nabrojane toboze dusebriznike Bošnjačkog naroda koji se svako od njih vozaju u automobilima ne skupljim od 200.000 KM a juce citam covjek u Gorazdu koji je zivio u kolektivnom centru poginuo roveći po smeću da dijetu obezbjedi hljebić od 0.50kf?! KOLEKTIVNI CENTAR U 21 STOLJECU?22 GODINE NAKON RATA LJUDI ZIVE U KOLEKTIVNIM SMJESTAJIMA POPUT KEROVA I ROVE PO SMEĆU DA BI PREZIVJELI DOK SE DUSEBRIZNICI VOZAJU SAMO U VOZILIMA OD 200.000 KM?JEL TO TAJ PATRIOTIZAM?DOZLA DA SU NAPRAVILI OD DRZAVE SVICARSKU PA HAJD COJK BI REKO OK A OVAKO DOSTA JE DA SE VOZA I U GOLFU 2 KAO I VECINA NJEGOVOG NARODA KOJI NEMA ŠTA JEST,DA JE I JEDAN OD NJIH NARODNI COVJEK TAKO BI I POSTUPIO A NE OVAKO.I ZA NJIH JA DA GLASAM JE LI?BOG NEKA IH KAZNI! AMIN !
Hrvat, jezik Hrvatski, vjera rimokatolička
To da znaju koliko su nas pobili ili koliko jos trebaju nas pobiti.. Spisak za ostrijel. Tako je i prije rata popis bio pa eto ti ga sad opet novi rat...
^^ Što, drmaju te kompleksi niže vrijednosti? :)
izjasniti kao \"Bosanka\" i ako moram odgovoriti na pitanje o vjeri - MIMO MENE!
Drago nam je da ćemo moći da se izjasnimo kao. HERCEGOVKA,HERCEGOVAC, jezik HERCEGOVACKI, pismo HERCEGOVACKO, vjera HERCEGOVACKA . . .pozdrav HERZOG
evo,da se upišem: 1.manijak . .