Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova nagradna igra Lutrije BiH - Pronađi nekog ko nije kriminalac u Vijeću ministara!
sve gad do gada. fuj.nek nam je bog na pomoci.
Divi mu vugla.
:))))))))))))))) da mi je upoznat one likove sto su gore \"glasali protiv mene\" :)))))))
Opet sad skontam, ne treba uopšte čitati politička dešavanja u ovom ćumezu od zemlje. Zaboraviti ili ne znati ništa kada se pomenu imena poput Dodika, Tihića ili Lagumdžije NEPROCJENJIVO !
Hoce li genocidasi srbi dokrajciti suverenu drzavu Bosnu i Hercegovinu , cuj ministar civilnih poslova, sredoje, jel to onaj koji ce pokloniti Bosanske steccke srbiji, a nikola spiric ministar finansija, pa ko je mogao pristati na ovo? Glupi i slijepi Bosnjak!
GAze nas i smiju nam se u lice, i neka to rade. Mi smo krivi! A za SDP, ništa od obećanog niste ni počeli realizovati. Na formiranje vlasti će te potrošit mandat i onda još jedan tražit da počnete nešto raditi. NEK NAS GAZE, MI SMO NACIJA BEZ M.U.D.A!
Tri primitivna naroda,ukljucujuci i one iz sudsjedstva i komsiluka, dobili vladu.
NARODE UZMIMO STVARI U SVOJE RUKE!!!
drama... :D
a počeli su nešto ko raditi. ja mislio neće do proljeća ništa. pa pobogu zima je. dobar izgovor za nerad.
Pljunuću ih kad ih vidim
Jedini posten Muhamed Ibrahimovic - ministar odbrane!!
Nedostaje ministar sigurnosti, S.A.
Dnevno 3-4 sata rada na internetu , od kuce možete zaraditi od 50-200 $ sedmicno,bez ikakvih ulaganja! Za detaljnije informacije javite mi se na moj mail:zarada.na.internetu.bez [email protected]. Lijep Pozdrav
konačno nova generacija ministara... dosta su jednoteista imena bila i krojila nam gaće u vlasti... 20 godina...evo sve nepoznati ljudi da vidimo znaju li oni sta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Prvo p.o.k.a.k.i.m- se na ovog (Kineskob Budu Bevandu),Y.e.b.e.m li im porjekla i oni imaju principe ,c.e.t.a.lj.i i \"U\" u.s.t.a.s.e ,isto ko da je Bosna njiihova licna imovina a sto je najgore i ovaj napaceni narod koda je njihova imovina i mamuzaju ga . O Yunioru n.a.g.u.z.i.m ti c.e.r.k.u zbog ovakve drzave.