Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve pare preusmjeriti na odredjene bankovne račune , žrtve koje su pretrpjele određene posljedice ratnih bojnih otrova a ne mogu da dišu fino , državne pare toj skupinu da se uplate , velika svota da ide invalidnim kofršima koji novac im je za potrebu povedite računa
Po 300 maraka jer si prezivio traumu ? Prezivio metak ? Prezivio rat ? I da ti neko dadne 300 maraka i kaze svaka cast ?
Prezivio glad, zedj, smrzavanje, psihicko maltretiranje, uskracivanje svega sto je osnovno i normalno da imas 4 godine...eto uspjeli su nekako izracunati koliko to kosta.
Nakon najduze opsade svi stanovnici Sarajeva koji su bili tu u to vrijeme su ustvari civilne zrtve, neko je fizicki stradao, a svi smo psihicki odvalili.
Naknadu trebaju isplacivati srpski agresori koji su ubijali civile 4+ godina