Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ce se, kao, odluciti hoce li prihvatiti kredit ili nece. HEHE Pa ovo je Monty Python ljudi dragi. :) Pasos u ruke, makar to imamo, i na crno raditi bilo gdje, bolje je nego ovde sa ovim avetima u vladi.
Ma ovo je davno sve potonulo. Više se i ne sekiram! Ma kad USA ne može vratiti svoj dug, ne čudi me što ni BiH ne može! Svoje resurse svakako nismo sposobni koristiti, stoga će MFF-ovci to odraditi. Šta ćeš, tako je kako je!
Samo vi povlacite tu nesrecu Dodik nemoze ni ono staro da plati pa je drzavno nasilu poceo prodavati vodotoke i tako slicno
Savršeno! Juuupiii! Sada će se malo obnoviti vozni park, biće malo i reprezentacije (večerice i tako to), pa malo putovati po svijetu... A možda zaposliti još koga iz familije, pa dok traje - neka traje. Što poslije - niko nema pojma, ali biće grozno!
Katastrofa, novci se podizu za podmirenje deficita u budjetu umjesto da se ulazu u investicije. Zaduzujemo se kod lihvara ( MMF) i tonemo sve dublje. Trebamo svi na masovne proteste dok nije kasno. Kad budemo u dugu kao Grcka onda je kasno. iako se nasa privreda ne moze porediti sa Grckom kao i Grckim turizmom. Grci ipak od necega imaju zivjeti. Mi smo kokuzi koji se zaduzujemo kod lihvara.
ko ce ovo vratiti...nayebali smo ko zuti...kazu da nam prestoji sad par godina samo da vracamo kredite...bicemo gori od grcke
super bice 13. plata i regres :) a i odmor u istanbulu :)
da b0gda vam ove pare trebale za lijeka...Iebo vas kredit ..odoh ja u njemačku a vi vracajte kredit
zasta ide taj novac? nadam se da nije za place drzavnih dzabahljebarosa