Predstavnički dom PSBiH
0
Danas o prijedlogu amandmana na Ustav BiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala braco Srbi, i pravoslavni i muslimani
To se čeka. Hvala MZ što je opalila par pleski Bošnjama da moraju prihvatiti RS i vlasništvo RS nad Brčkom. Danas je istorijski dan za našu Republiku. Radujmo se.
DAN SLOBODE ZA SRBE i Repubuliku Srpsku se blizi kakvo ce to slavlje da bude, pa niste ni svjesni
To ti je isto kao kad bi se djeca u kući nadmetala, šta je na njihovoj majci i ocu \"njihovo zajedničko\", a šta je to što pripada pojedincu. Baš kao da se tijela majke i oca mogu dijeliti na primarne i sekundarne elementi i prostore, kada je u pitanju biološko/prostorno porijeklo pojedinca/državljanina! Jedna je Republika Bosna i jedan je bosanski narod! Sve što se mimo tog pravila radilo, radi i namjerava, jeste samo prolongiranje kolektivne nesreće i patnje za stanovništvo ove ionako iznakažene republike, u geografskom, demografskom, etničkom, kulturnom, vjerskom i nadasve ekonomskom pogledu!