Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za minhen:A odakle ti ta da sam islamske vjeroispovjesti,a i sta i da i jesam.Jesi li ti to nesto bolji sto si SEJDO SMRAD.To sto mozga nemas nemoj kriviti druge nego cacu sto te tako glupa i beskorisna napravi.Na zalost covjecanstva,fasisto smrdljivi.
@ minhen: za pocetak: sta si zapjenio? Ako vec chatujes, onda moras da znas sta znaci upotreba Upper Case. a sada osnovno: trpas Ganica sa Plavsickom i Krajisnikom u isti kos i time samo dokazujes da ne baratas argumentima. Znas se ko su osudjeni ratni zlocinci, Plavsicka je priznala krivicu, i tu je Hag rekao svoje. Za Ganica je Hag rekao da nema nista, i sta tu ima da se prica? Buduci da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno, i drzava BiH je duzna da tretira svog GRADJANINA kao takvog i da stane u njegovu odbranu. A u slucaju presudjenih ratnih zlocinaca, ista ta drzava treba da ih i tretira tako - kao zlocince.
Šta je predsjedništvo učinilo da građanin Ganić odgovara za nezakonito proširivanje otete imovine građaninu srpske nacionalnosti? Bilo je dužno to da pokrene pred nadležnim sudom barem iz lažne kolegijalnosti prema građanima koji poštuju zakon.
@PITANJE- A STA JE UCINILO TO PRESJEDNISTVO DA ZASTITI GRADJANKU BILJANU PLAVSIC ILI GRADJANINA MOMCILA KRAJISNIKA OD PROGONA I OD NAMJESTENOGA SUDJENJA??? STA JE KRIV MOMCILO KAO PRESJEDNIK SKUPSTINE SRPSKE REPUBLIKE ??? A KAO GANIC JE NEVIN A IMAJU SNIMKE U MASKIRNOJ UNOFORMI I KAKO NAREDJUJE UBISTVA LJUDI:MUSLIMANI SVE DOK STE LICJEMERI I DOK BRANITE SVOJE ZLOCINCE ZNAJTE DA SMO SVI MI DODIK I DA NAM MOZETE SAMO PUSIITI
Postavljam pitanje Predsjednistvu: Sta je Predsjednistvo (grupno i pojedinacno) ucinilo da zastiti GRADJANINA Ganica, a sto im je jedna od duznosti? Da ne spominjem pitanje kolegijalnosti prema bivsem kolegi, ali to je vise stvar morala.
POMIRISI SE LOJAVCE JEDAN PA CES DA VIDIS STA JE SMRAD-PRSTIMA BRISES PAKSU PA CACKAS ZUBE ;MORAS SMRDJETI NA OVNA I NA IZMET-CAK STE PO TOME FENOMENU DALI I IMENA SVOJOJ DJECI -CUJ POETICNOGA IMENA -IZMET-HAHAHAHAHAHAHAHA
za minhen:Pa kud ce veci SEJDO od tebe.Samo sto ti je mozak ogranicen pa ne mozes shvatiti.Ustvari ti si SEJDO SMRAD i svi takvi kao ti.
licno podrzavam ovo sta rade iza ledja Silajdzic I Sejdo- zasto kukati kada od toga nema nista oni rade sta hoce i vidi se da to prolazi. a gdje problem??? ovaj konjina Radmanovic ne zna ni usta otvoriti niti sam cuo neku dobru izjavu od njega-TREBA RADMANOVICA ODMAH SMJENITI I DOVESTI JASTREBA KAO STO JE ZLOCINAC SILAJDZIC PA DA MU SE ADEKVATNO PARIRA-ISKRENO MISLIM DA JE RADMANOVIC JEDINA NE SPOSOBNA SRPSKA LICNOST NA FUNKCIJAMA U BIH-SAMO NAPRIJED HAREI SEJDO VALDA CE DOCI I NEKI SRBIN U TO PRESJEDNISTVO PA DA VAM SVE TO VRATI-TREBACE U NEKOJ DRUGOJ SITUACIJI
- Šta kažete na 50 godina komunističkog mraka? - Jebem ga ko upali svjetlo!
JEBITE IM MATERESINU BALIJSKU!
Da li je meni drago ili ne sto je Kosovo nezavisno,ali ono je nezavisno.Ako bi neki Srbin ucestvovao na kvizu i dobio pitanje za milion EU Kada je Kosovo postalo nezavisno? Sta bih on odgovorio?
Dragi bivši omladinski rukovodioče, kao sad da vas gledam davne 1990, \"omladinci\", \"liberali\", Rasim Kadić, Martin Raguž i Đorđe Latinović. Đorđe, da li tebi i onom koga savjetuješ, potpisuju platne liste: Vuk Jeremić i Boris Tadić. Je**la vas nezavisnost i zavisnost Kosova. Hoće li biti penzije u BiH, hoće li ukunutu vize, hoće li biti novih radnih mjesta, hoće li onog ko baci kamen na crkvu ili džamiju izdevetati milicija kao u \"mračnom\" komunizmu?
ova Pasalicka treba u zatvoru da zavrsi cim joj istekne mandat. Sramota da je takva osoba ikad i mogla da radi u institucijama.
Zasto nestavite na dnevni red ponasanje Radmanovica i ostalih gen. prema drzavi BiH, od koje oni dobivaju ne male plate.