Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista I bosanska krajina je uspješna i ponegdje u hercegovini ostalo je mrak i bijeda
Meni se cini da je u BiH,jedina ozbiljna \'firma\' koja ima glavu i rep- Republika Srpska.Ovo sve ostalo je doslo pred likvidaciju,samo se niko ne usudjuje da napravi likvidacioni program.I to ce doci na red, odmah poslije oktobarskih izbora kada opadnu orasi i kad tikve zrenu, a k.u.r.c.i.n.e pocnu da se dizu.
Ma dajh mu Mile, ja sam svom mahlom Bakiru i njegovim jaranima dao 9 MILIJARDI dolara od donacije.Ove moje glupe bosnje to nisu ni skontale, ha ja. Stas\' se stis\'o. BiH4EVER (+donacije)
U suprotnom smo svi mi taoci fašiste i fašističkog režima milorada dodika
Ja bi da se usvoji deklaracija o priznanju genocida u Srebrenici, svi pokazatelji kazu da se je u Srebrenici desio najevči zločin posle 2.sv.rata-Genocid. Onako kao što je to uradio g.Čavić ali da se strogo i jasno kaže da se desio genocid u Srebrenici i nakon toga da predstavnici srpskog naroda daju počast i izvinjenje žrtvama Genocida u Srebrenici
Ja bih prije nego krenemo sa sjednicom, da upoznate mog malog...Mali je jako haran i ja bi da mu damo 4 miliona KM nek ima nek sadi drvece.... Ja cu uzeti 44, miliona , a eto ovo sto ostane vi raspodijelite.... RS4EVER