Podjela vojne i državne imovine
38
Danas novi sastanak lidera "šestorke" u Sarajevu
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusioci BiH na jednom mjestu....., evo jos posla za poslusnu mladez da dislajkuju.....
Što će nam skupi izbori. Svedimo sve na izbor "šestorke" - i eto uštede! Stvarno žalosno ... Toliki novac ode na parlamentarna zasjedanja, plaće zastupnika, raznorazne komisije ... a onda se sve riješi kako odluči "šestorka". Ogroman novac za plaće - za šta? Za ništa! Narodi Bosne i Hercegovine - osvijestite se i probudite iz dugogodišnjeg sna!
Imam osjecaj da je zbog izvjesnih socijalno drustvenih anomalija u bh, a koje su u uzajamno isprepletanoj odgovornosti pred javnosti, putevima medija, uglavnom isli na zvanicnu adresu zvanicno odgovorne SDA, postupno i SDP, mislim da je SDA otvorila sve opcije SBB-u I SDP-u da opravdaju ili prokockaju povjerenje dato im prije vise od 20 godina.
Nije to podjela nego pljačka narodne imovine koju je radni narod, radni narod, radni narod zaradio i napravio. Ovi nepismenjaci i kriminalci hoće da svoju nesposobnost pokriju prodajom dijelova Bosne, ali će doći vrijeme kad će se narod Bosne probuditi i uzeti nazad svoju imovinu, ma kome je vi prodali . Možda vas i nas tada neće biti, ali će bita tu vaša i naša djeca koja će ispaštati takve greške (lopovluke).
TITO, DRAGI USTANI I OVE HIJENE ŠTO ČERUPAJU BOSNU POŠALJI NA "TUCANJE KAMENA" DA SE MALO OHLADE.
GO SESTORKA!!!!
Žalosno ... što će nam Parlament, Ustav ..... kad o svemu odlučuje jedna grupa ljudi. Bolje sve raspustiti ... uštedit ćemo na plaćama svih silnih zastupnika, ministatra, predsjednika, službenika ... Stvarno jadno i žalosno. Poniženje za sve građane Bosne i Hercegovine.
SVAKI dogovor ove ŠER-STOKE je POGUBAN za DRŽAVU BiH!
Imovina propada, ne služi ničemu, od podjele će svi imati koristi, ovo je još davno trebalo rješiti
Samo naprijed, imam dobar odjecaj u vezi ovog sastanka veceras :D
Upravo tako, danas je sve ili nista, ali ja ipak mislim da ce se uspjeti sloziti oko svega za dobrobit svih nas.
podrzavam sestorku od samog pocetka i nadam se da ce danas svima koji ne zele dobro ovoj emlji da zacepe usta.
pokrečemo vitalni nacjonalni interes jer nema sda u pregovorima
@bum, recimo da su Fahro I Zlatko = kriminal, ali osim Mirsada Kebe I jos malobrojnih cestitih I postenih, ko je ogrezao u kriminalu? Koji od LIDERA politicki andjeo, bez greske? Mozda bas ovaj dvojac uspije izvesti zemlju iz barem iz vjecnog kraja politicke krize? Cekjali smo dvije decenie, sacekajmo jos manje od dvije godine, pa onda sudimo prvo sebi a onda SVOJIMA
Rješavanje ovog pitanja, pitanja vojne imovine, je od velike važnosti za integraciju BIH u NATO,to se mora rješiti,nadam se pozitivnim dogovorom ove šestorke