Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što više mislim, sve manje shvatam, pećina tuge, u meni zijeva sve teže rimama ja baratam, pune su mi oči Sarajeva. Što više mislim, sve više slutim. Nađite nekog drugog da pjeva, ovu ću pjesmu da odćutim, nema mi pjesme bez Sarajeva. I kada šuti Sarajevo pjeva, i kad žmiri, svjetlucaju mu oči. Suzama kiša u oluk se slijeva. Sarajevo će biti, sve drugo će proći.. -pjesmu je napisao Balašević za opkoljeno Sarajevo ratne 1993.
SVI NA ULICU DANAS !!
mi smo krivi st o se ovo desilo, rusite nas :), ako mozete
CUJ OVAJ JEDAN HOCE JEDINSTVENU POLICIJU,A LIK PISE IZ ZAGREBA,PA MI SRBI SMO HTELI DA NAS ISPOSTUJETE NA REFERENDUMU I NISTE TO URADILI SVE OSTALO JE POSLEDICA VASE USTVARI HRVATSKE LUKAVOSTI DA VAM UVALE DEO BORBI DA SE ONI RASTERETE... A ZA OVOG DIVJAKA,AKO JE NEVIN VRATI CE VAM SE,AKO NE....STA JE TU! DUN VAZDUHOMOCITAJ MU PAR MOLITVI,JER SRBIJA MU OPROSTITI NECE! SVETA MAJKA SRBIJA! MI SMO JEDINI IZABRANI NAROD! MI SMO NOV IZRAILJ!
A niko ne protestuje sto je hljebi, secer brasno enormno skupi...
Hocemo jedinstvenu policiju na nivou BiH !
ZIVIO NAM RATKO MLADIC SRPSKI HEROJ!!!
Ministar Sadik Ahmetovic(CET NIK), nesto izmuca ali ja ga nista ne skonta, Bolji bi bio ministar neki ucenik iz osnovne skole\"od Sadika A.
Sarajlije izadjite na ulice, posebno budite brojni pred ambasadom Srbije. Ona je sve ovo zakuhala, Austrija samo je izvrsavala svoju duznost jer je clanica Interpol-a. Steta sto nisam blize Sarajevu, dosao bih, nadam se da ce protesti za podrsku Jovi biti organizovani i u Tuzli, a i u Zenici, Bihacu, Mostaru, Trvaniku.....
Ipak je on samo dezerter iz JNA, ko ga ...
Nije vam Austrija kriva, idioti glupi. Oni su ga uhapsili zbog međunarodne potjernice, baš im je Divjak bitan faktor u životu.
SVA OVA HAPSENJA I LISTE ZA INTERPOL SU REZIJA DODIKA I MLADICA JER SE GARANT SASTAJU I PLANIRAJU KAKO NJEGOVA ZLODJELA UBLAZITI I ZASJENITI .DODIK MUTI I BELAJI NONSTOP PO RS-U I TERORISE TAJ NAROD TAMO GORI JE OD GADAFIJA.
@istocno sa svaka cast...to vam je i ucinjeno...kad bi svi srbi u BiH mislili ko ti...sve bi drukcije bilo..al sve SVI NA PROTESTE DANAS ...DJECA , PENZIONERI SVI IZADJITE DA NAS JE STO VISE !!!!
Izdržite generale,i istočno Sarajevo je uz vas,svi mi koji smo prevareni od strane Krai.šnika i onog kara.dzića da napustimo naš grad su uz vas napustili smo Sarajevo samo iz njima znanih razloga a preselili smo se ovdje u planine,dabogda im Bog platio
ne postoji srmdksa ambasada, jedino srbijanska
pa nismo cet.nici pa da to radimo, ha ja, to rade u beogradskom pasaluku
pa hajde ..sta se ceka..još niste otišli?