Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je pretezno dzehenemito.
temperature pele,,jako si pismen nema šta , znaš li možda riječ dostizale e svašta od klixa
Pa danas sa svak naziva novinarom. U kojem je to riječniku pravilno napisana riječ kada su se temperature \"pele\",a novinari koji su fakultete završili sjede,bez posla,a ovi \"pismeni\"nas obavještavaju o situaciji u zemlji.Bruka i neviđen primitivizam\"pele\",su dostizale, se penjale ili nešto slično,ali \"pele\",naući se pisat...ipak pišeš u najčatanijem internet magazinu Lijep pozdrav
13:05, 41,5*C
a ovi iz toplana ne griju-opet se vade da nema gasa iz Rusije!
a ja radio od 08:00 do 20:00 j.e.b.e.m ti privatno sunce i drzavu
meteorolozi najavljuju snijeg u decemru
hajd neka nas grije jos malo, sad ce ubrzo snijeg .
Ma nema na čemu...a vjerujem da štrebaš, ispitni rokovi su tu, valja uslov do septembra izganjat :p
BOLI ME K.U.R.A.C JA IMAM KLIMU ONA BEKOVA PLATIO 950,DVOOZONSKA U HALI MI PUSE TOPLO A UKUHINJI HLADI,BEZ UGRADNJE 950KM.
u tuzli toplo ko da je žiška iz džehenema ispala
kako to da su tropske vrucine do 40C, a kod vas na kliktorisu u gornjem desnom uglu stoji 25C prosjek :S gdje vi mjerite tempreature, u kanalu :D
@Ona Thank Youuu! :-* Grazias :-* Merci :-* Strebanje u toku, pa se malo izgubio pojam o vremenu
Pa u raji su se cipele uvijek govorile \'pele\' . Ne kontam šta je ovdje sporno? (Meni su timberlejke zakon)
Ovaj se gore sali sa miljackom, a ja odoh stvarno da se kupam :D POPOVAC :DDDD
Cuj da se ne izlazemo suncu od 10 do 18 ccc pa sta sad trebam, provesti cijeli dan za racunarom ? Lijepa rijeka, fudbal, setnje, boravak u prirodi... Svaki dan maksimalno iskoristiti !!
temepreture su se \"PELE\"??????? Koji je to jezik?