Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi trebao neko reći : Izaberete li Nikšića za predsjednika, uništićete SDP na ovim prostorima !
Sreća pa je samo na 9 mjeseci :P
IZABERITE NIKŠIĆA :-D
cirkus može da počne
U SDP-u se neće ništa promjeniti.Ostaće diktatorska nedemokratska stranka.
Zasto se trosi vrijeme i pisanje o onima koji su izgubili ?
NARODE SAMO OBRATITE PAŽNJU NA POPIS PONUĐENIH IMENA ZA PRVOG ČOVJEKA SDP_A. NE MOGU DALJE OD SMIJEHA...........HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ,,NIJE ŠIJA NEGO VRAT,, KAKVE RAZLIKE IZMEĐU POMENUTIH I ZLATANA NAM ZLATNOG. IMA ONA STARA CRNOGORSKA POSLOVICA KOJA KAŽE,, FALI TI MENE, JA ĆU TEBE A MI ZNAMO KOJA SMO GO*NA. kO JAJE JAJETU, PA KO VOLI NEKA IZVOLI I I DALJE VJERUJE OVOJ STRANCI. JA I MOJA OBITELJ DOK SMO ŽIVI NE DAMO IM NAŠ GLAS.
Koga vise zanimaju Zlatkove vratolomije? Postavice nekoga sa kojim moze manipulisati i fakticki biti glavni igrac u SDP-u. SDP ce u potpunosti nestati, ako Zlatko Lagumdzija ostane u njemu!
Trebao bi biti Srbin (ali neće?) a radi slike koju SDP nastoji prodati o nekoj "multietničnosti"?!Od 1990.godine su Bošnjaci predsjdnici?Nijaz,pa Zlatko pa će Nermin?!SDP ko SNSD?!Nacionalna bošnjačka socijaldemokratija?!
Zlojo je vjerovatno namjestio igru! Ako dođe Besima ili bešlagić bila bi čistka za pamčenje, a i krivičnih prijava bukadar!
Šta ste ,,prepošteni SDP-ovci,, uradili sa imenima mladih sa biračkog spiska. SREZALI STE IH KAKO BI SAMO VAS, STARE ,,UIGRANE,, I ,,PODOBNE,, BIRALI NA RUKOVODNA MJESTA. GOVORIM JA I PIŠEM GDJE GOD IMAM PRILIKU DA SDP BiH NE TREBA DA POSTOJI (OVAKAV KAKAV JE) SPOSOBAN ISKLJUČIVO ZA MARIFETLUKE I SVOJE INTERESE. PA VIDITE NARODE DA SE BORE DO ZADNJE KAPI KRVI KAKO BI OSTALI I ZADRŽALI POZICIJE, BOGA MI KAO DA SU OVU ZEMLJU IZVADILI IZ BLAA A NE DA SE POSRAME KAKO BI TREBALI JER SU OVAJ NAROD I OVU ZEMLJU OJADILI. BRUKO NAŠA BOSANSKOHERCEGOVAČKA. ČUJ SREZALI VIŠE OD POLA MLADIH ČLANOVA SDP SA SPISKA KAKO BI STAROHANI I DALJE MOGLI HAJROVATI. ŽALOST.
Jesu li ovo prognoze ko će biti pravi? Mislim Narmin Nikšić?! Iako bi bilo ispravnije da to bude Srbin Mirko Pejanović?!
Bilo ko iz Lagumdzijinog okruzenja da bude izabran, osnovni zadatak mu je civanje ledja Lagumdziji, i SDP ce samo tonuti dalje. Ako izaberu nekog iz SDU, postoje sanse za normalnu partiju. Koliko vidim, vecina kandidata je upravo iz Lagumdzijinog okruzenja.
Kulturna revolucija u Kini je mala maca, šta bi Crveni Kmeri radili kada bi imali apsolutnu vlast. Sreća pa odumiru, ali doslovce.
komemorativna sjednica.
dabogda vam se trag zsmetnuo
Da vam kazem za SDP i ovu dvojicu na slici.Oni su se samo bazirali na infrastrukturu na gradnju puteva gdje su bili milioni u pitanju tako da su se oni pored toga nakrali nekoliko miliona ,a za ostalo i za gradjane ih zaboli ona stvar TO JE TO 100%
hhh pejanovic . Kolko je taj covjek pokrao studenata dok je bio dekan na fpn
..jeste se rasuli, nebi vas ni commie izvadio...