Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unatoc ovim cinjenicama ja idem u biblioteku da ucim pa makar se smrznuo kao ckapi !!
Za Josipa i Kolumba Da ste u bivšoj Jugoslaviji valjali vi, ona se ne bi raspala, ali nemojte zaboraviti da su se prvi odcijepili Slovenci, sigurno ne radi Bošnjaka !!! Ako imate reči nešto o kulturi, ovo je ta tema, o vašoj nekulturi ne morate, dobro je znamo.
Nama trebaju i Bosanci i Hercegovci svih vjeroispovjesti! U kojoj to državi možeš reći čovjeku da ne pripada naciji jer nije \"prave\" vjere (zar musliman rođen u Hrvatskoj nije Hrvat? ili pravoslavac, jevrej, rom, budista, svejedno...) NUB BiH i njegovi zaposlenici i zaposlenice su preživjeli mnogo toga, pa će i ovo, ako ne uz pomoć političara, preživjet će uz pomoć i podršku normalnih ljudi, koji žive ne samo u BiH već i u okolnim zemljama. Vjerujte ima nas više nego što se misli.
Ljudi koji tamo rade zaslutuju bolji tretman ali i bolju upravu, direktor moze biti svako ako te postavi stranka i ti samo provodis politiku koja je napisana. Treba se uziviti u svoj posao, hiljade projekata iz kulture su neiskoristeni i pare stoje u predpristupnim fondovima EU na koje imamo pravo ali nema htjenja da se aplicira za njih, direktor vjerovatno ni engleski nezna...pitajte kolege uz Hrvatske koliko su para vec uzeli...
NEKA OVI PREDSTAVNICI KULTURE ORGANIZUJU JEDAN KULTURNI BUNT, KOJI BI UDARIO I NA OVAJ DEJTONSKI USTAV, I RUŠENJE ZAKONA KOJE SU PODPISALI DOKAZANI KRIMINALCI. AKO BI SE OVO DOGODILO, PREDSTAVNICI KULTURE BI OSTALI BEZ SADAŠNJIH PRIVELEGIJA I POLOŽAJA. ZATO JE BOLJE BITI PROSIJAK, A NE REVOLUCIONAR
@josip Da su nam trebali ne bi išli iz Juge
ne trebaju vama ni srbi a ni hrvati, sami ste sebi dovoljni za propast
Mi smo kulturniji od onih pasa u Hrasnom
nemoj da jedeš govahna sandzaklijo!
U poplavi loših vijesti koje prestižu jedna drugu ovih dana, ova zaslužuje posebnu pažnju i razlog za brigu i žaljenje. Sudeći prema komentarima gore, a i ukupnim komantarima na SAX-u i njihovim autorima koji su ogledalo BiH naroda i njegove situacije, njima nisu potrebni muzeji, biblioteke ni druge kuturne ustanove. Za onoga ko režira ovakav razvoj BiH, situacija se dobro razvija.
zaboli me ona stvar za ove budale...
Šta je s klocem sunce vam kalajsano???
koji k.u.r.a.c. je to?