Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sljam se usljo...maljo smrljid...pustite me vidite da smrljdim.
Tadicu, izdajnicka funjaro, U.B.I.J ovu kukavicu da ne bruka Srbe i ne place ko P.I.C.K.A po Hagu ko kukljo Radovan, sjeme vam se zatrlo svima IZDAJNICI I KUKAVICE...
krvnika odma u hag dok nije krepo
a vidi generala vidi mu kaputa , a na sta liči ,da ga vidim na ulici konto bi da kopa po kontejnerima .
SRPSKI S E R O J hahahahahaahahah ova je dobra...
\"The conquered are slaves of the conquerors, to whom their goods, their women, and their children belong as lawful possession..\"
S R P S K I H E R O J S R A T K O M L A D I Ć U S R O S E Č O V J E K!!! A N I K O M U N E V J E R U J E B A, Š O J E N A J G O R E!!!
srbi u nažalost dovoljno zagađeni, samim tim sto u svojim redovima imaju ovakeve zlikovce.ne kažem da zlikovaca nema u bošnjaka ili u hrvata, ali ovih i ovakvih zasigurno ne.
Gusle moje drvo javorovo, zagudite (S)EROJU Raletu. U Den AGGU ga u prdekani cekaju Vojo Dr. Vojvoda Seselj, a dusi rane da mu ,,leci,, Psi,,i,,jatar sarajevski rad-OVAN. I EROJ Rale kobajagi ucio u Bosni nakav zanat. Guzzzzzzle moje drvo javorovo....
Osvrcem se na vase komentare-gore iznad; Sada mi je sve jasno zasto je General posegnuo za masovnim ubistvima tamo gdje su mu se suprostavili takvi kao sto ste vi.Covjek domacin nije mogao da trpi \'usranu furdu\'\',pa je pomeo da ne zagadjuje.
cicko gicko
SRPSKI SEROJ!
nikad ne bi reko da je ovo on .Ne lici na sebe : D