Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ane Trišić-Babić, koja je obavijestila Komisiju za odbranu i sigurnost i Ministarstvo sigurnosti da se unutar MIP-a uništava određena dokumentacija, izvršen je nadzor i sačinjena zvanična informacija\", rekla je Majkićeva.\" Ana Trišić-Babić zamjenica Ministra Vanjski Poslova i Predsjednik Tima BiH-e za NATO. Ana, slomi ih kad su toliko slijepi i ne vide tvoju upornost za rušenje BiH-e i Bošnjaka. Poslije Dobrice ti si otac-mama nacije srba.
Konstatacija je da je Radojcic otisao na svoje lobiranje genocidne tvorevine u Briselu bas kad ce biti diskusija i izjave o ovom srbijanskom vehabiji.....koja podudarnost i slucajnost..:) A taj Radojcic redovno svima prestavlja Bosnjake ko vehabije i ekstrmiste. Koliko je para dabio mevlid od Dodika i Tadica ?
Očito je da je ovo brižljivo planirana akcija grupe genijalaca. Pripremana je mjesecima u cilju da se američka ekonomija baci na koljena i da se uništi cijeli svjetski poredak. Događaj je stvarno zaslužio da se na njemu aktivira cijela zapadna obavještajna operativa. Pa ima li više iko normalan?
Protjerati ce.tnike, placenike i fa.siste iz ove drzave.
Pa svak zna a ko prvo obavjestajne sluzbe, policija da sve vehabijske pokreta na Balkanu i u BiH-i finasira i implemntira Srbija sa Dodikom. To je SVAK normalan vec odavno shvatio.. Podvala Bosnjacima su vehabije, to je nacin udaranja po Bosnjacima i po suverenoj BiH-i. Treba pod hitno da se zakon o zabrani SVIH fasistiskih i ekstremnih grupa usvoji u Parlamentu BiH-e. Ko UVIJEK genocidasi i ekstremisti srbi blokiraju bilo kakvu debatu o problemu ekstramnih i fasistickih grupa u BiH- i ! Treba obavjestiti Brissel i EU-u da Srbi UVIJEK blokiraju svaku diskusiju o sprovodjenju zakona i usvajanju u Parlamentu BiH-e ! Ne cekati vec otici u Brisel i RECI ISTINU a ne onu koju im servira Radojcic svake sedmice u Briselu i Banja Luci !
ČUO SAM DA JE MAJKIČĆEVA STEONA, PA ME INTERESUJE, JE LI ISTINA.
hanefije samo da znate da ste pod prismotrom
Nego ne viđoh nešto da su vehbije pomagale u čišćenju snijega, jel se boje da će možda i nevjernicima pomoći
Danas se raspravlja o Velikom atentatoru Vehabisti koji je napao ambasadu velike Amerike.Nadao se Poturica da ce svojim pucnjem u zidove ambasade izazvati Treci Svjetski rat i da ce uci u istoriju. Sarajevske Poturice su danima bile u histeriji sa velikom zeljom da udju u historiju kao njeni tvorci. Ali za ludu-taj pucanj bijese \'pucanj u prazno\',a njegovi naredbodavci \'prnuse u fenjer\',pa iz mraka pocese da pisu fetve protiv onih koji su krojaci Svjetske Istorije -SRBA,koje oni nazivaju genocidasima.
Hoće li biti ista sjednica i u vezi pucnjave na Alipašinom od sinoć. Pucali su ljudima u prozore.
U ovu holivudsku bajku u režiji S.m.r.d.i.j.e. i SFR G.e.n.o.c.i.d.i.s.t.a.n.a. mogu povjerovati samo kompletni idioti i b.a.l.i.j.e. (k.omunjare, jugosloveni).
Eh Da se toliko brinete o invalidima,bolesnima,nezaposlenima koliko se brinete o ambasadi bilo bi super. Ovo informisanje i briga,me najvise podsjecaju na SAX stranicu kao lafo izvjestavaju o svemu i svacemu i nazivaju se (sami sebe sa Pro) stranicom a u stvaraju valjaju svakojakve traceve umjesto vijesti samo da bi narod sto vise komentirao i Nacionalno se mrzio. Kakva Ambasada i terorista takav i SAX sajt i njegove ratnohuskacke vijesti...
saopštenje samo 4 mjeseca kasnije, kvalitetan kadar radi tamo