Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
theb mogu oni samo da laju....uvjek smo ...spremni ...za đukele a što se tiće odnosa Vas i nas u BiH poradite na tome da se ujedinimo protiv mrskog nam neprijatelja...
Zgrozim se svaki put kad na klix-u citam komentare, uzas. Srednjoskolci, koji pokusavaju nesto promjeniti, ljudi koji sa manje od 18 godina, znaju sta hoce, pokusavaju naci nacine da to i dobiju, i da za jednu ovakvu super akciju ne dobiju podrsku. Ne mogu da vjerujem. Ali hajde, nista nas u Bosni ne moze zacuditi.
joj ovih cura isto rostilj
Joj ove djevojke sa bijelom majcom i natpisom 17 Novembar... Kakvu ofirnu facu slaze kad je kamera slika,ebo duckface ovo je gore!
Jbo vas ovo, hocete da mjenjate nesto kad zavrsavam srednju, a ja se patio 4 godine xD
Ma napišite na taj transparent: \"NAJKVALITETNIJE VAM JE DA BJEŽITE IZ OVE DRŽAVE!\" i cijela država će stati u vašu kolonu ;)
Hoće reći da je obrazovanje nekvalitetno? Pa 80 % djece se fura na kečeve, ko posjeduje kvalitetno znanje na osnovu svog učenja, ta je po pravilu ŠTREBER!
@tata radimo evo zlaja se slomi radeci. al sda kriminalce prvo da smaknemo.
ova balavurdija ne zna gdje su suplji, samo da im je alkohola i droge
http://www.youtube.com/user/TeChnoLoGyMas73r ako ste fanovi igrica ili vam treba neki tutorial posjetite moju stranicu (ovo moram reklamirati da bi znao da li da nastavim sa ovim ili ne posto stvarno volim praviti klipove u slobodno vrijeme) hvala svima.
sta ovo ne objavite klixovci? neda gazda hrvat a? Avaz: U Beogradu ponovo povici: \"Biće mesa, klaćemo Hrvate\" ovo je dobro za nas u bosni, sad ce mile kocijas manje da podrzava 3 entitet.