Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi srpski pacijenti kojih je nazalost 99% a koji negiraju genocid daboda oni ovo docekali kao sto su bosnjaci u srebrenici docekali.
Pa jbg, nemoj se kurcit ,ako ne znaš da letiš!
Neka im je lahka zemlja i svaka cast porodicama, koje prolaze kroz sve ovo i uspijevaju sacuvati zdrav razum. Covjek se moze samo nadati da ce pocinioci dobiti sto zasluzuju i da se ovako nesto nece ponoviti.
jedna zaboravljena o istini s trebecica, juce me je pjesma pravo stresla kada je naisa. https://www.youtube.com/watch?v=ap-vkIgxLSw
@AlphhaQmega juce me je pokosila na nekom od radija, nadam se da znas ovo je pjesma o junastvu i istini.