Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucite djeco da neradite rece nana i osta ziva.
Ima li neko da je sacuvao vid tokom studiranja ovdje?
http://www.asiin-ev.de/pages/de/asiin/akkreditierung-studiengaenge/akkreditierte-studiengaenge.php?suchbegriff=sarajevo&siegel=&staat=&fachausschuss=&suchtyp=einfach
Opa ima i po koja trebica na tom faksu.
Link koji navodite vraća: Error 404 - file not found U PREVODU etf nije kod nas sertificiran. :) nI PRETRAGA NA SAJTU NIJE TAKOĐER DALA NIŠTA PA BI GOSPODA SA etfA TREBALI POSLATI SLIKU SERIFIKATA DA JE POSTAVITE.
to upisuje samo onaj ko extra razumije informatiku, odnosno programiranje prvenstveno, dalje, dobro mu ide matematika, a ni fizika mu nije loša strana. IZ OVIH RAZLOGA OVAJ FAKULTET NE MOŽE SVAKO NI UPISATI, A NE ZAVRŠITI. ŠTELU ĆEMO OSTAVITI PO STRANI.
Ne treba vam nikakvo znanje iz informatike prilikom upisa. Programiranje je manje više samo na prvoj godini. Ako niste zainteresovani za programiranje, pretrpite ga godinu i odaberete smjer koji vam najvise odgovara. A ako jeste ima poseban smjer, računarstvo i informatika (RI). A što se tiče fizike na etf-u, na nivou je srednje škole, čak i lakša. Predznanje iz matematike prilikom upisa je 1000000000000000x bitnije od programiranja. Stoga druže, nlt, ne slažem se s tvojim komentarom.
@Yugo45 svejedno, mora znati makar za prvu godinu, matematiku mora baš dobro da razumije, jer je ipak to neki viši nivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...etf je najbolji kad mu zatvoriš vrata.
ne idem ni na svoj, a kamo li na elektrotehnicki :D