Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah
Ti si jedan veliki lažov. Da je takvih idiota bilo u redovima časne Armije BiH, ne bi se svojom odbranom mogli ponositi. Tvoj babo bi glavom zaplatio tako nečasno djelo, a ne bi stigao ni do desetog zuba. Ti i takvi idioti ste najveći neprijatelji ove zemlje. Ne postoji razlika između tebe, četnika i ustaša. Svi ste govna fašistička, neprijatelji ove zemlje i neprijatelji čovječanstva. Ti si, jadniče, sa druge strane nišana Armije Republike BiH.
Ovo je bilo namjenjeno ono skotu "Bordo Hikmet", ne znam kako ovdje završi.
Putuj europo nemoj čekati na nas...
koa je to logika ovi jedni danas ciste smece,a ovi drugi bacaju smece u Miljacku :)
bolje da su i oni rikali ispred katedrale...
2014 godina je, koliko će se živjeti u prošlosti? stalno neke obljetnice, od toga se ne živi.
Moj babo je svakom neprijateljskom srpskom paravojniku kojeg je zarobio u ratu u Sarajevu izvadio po jedan zub. Za majku je 1996. godine imao pravu ogrlicu od zubiju tih zlih paravojnika. Nekima moralno, nekima ne ali nešto sam ponosan na tu orglicu. Kažu neprijatelju pokaži zube da te poštuje. Evo moj babo može pokazati majkin dekolte i oko njenog vrata ogrlicu sa 50 i nešto zubiju. Orglica tjera strah u kosti svim neprijateljima Bosne ponosne.
Ako je ovo nekoga trebalo nasmijati, vjeruj mi nisi uspio!
Ja nisam htio nikoga nasmijati Mitre. Ja sam govorim istinu. Paravojska koja je zarobljavala legalne i legitimne vojnike međunarodno priznate države RBiH oduzimala je živote. Znači oduzme ti život, ubije te, nema te - ideš na onaj svijet. A moj babo je uzimao samo po jedan zub od svakoga. Nijednom paravojniku dlaka s glave nije falila, samo zub. I što je bio toliko human da ne budem ponosan jel? Naravno da sam ponosan, moj otac nikada nije ubio u ratu nikoga, samo je zarobljavao zlotvore koji su pucali po sarajevskim civilima i oplemljivao svoju ogrlicu. Živjela nam naša Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)