Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota ratni profuter gradi dzamiju i to na mezarju.
profiter
Nemam nista protiv religije ali bi bilo bolje da su polozili kamen temeljac za shkolu ili vrtic. Dzamije ili crkve zjape poluprazne jer svako seoce sada ima bogomolju. Kako u Federaciji tako i u RS. A religija nas je dovela do ovog gdje smo sada. Shkole drugovi,shkole i obrazovanje a ne zatucani bosanci svih vjeroispovjesti.
Svaka Vam Cast. Bolje da grade Džamije nego da kockaju po Las vegasu ili trose pare na Jahte ko Šeici iz Emirata!!!!!
Jedna džamija po glavi stanovnika...... svi će izgleda izgraditi po jednu,..Fantasy, Džananović, Almy, ITC, Biss Tours,... a radnici neprijavljeni,... porezi se nisu plaćali, vajlda porez nije farz,..uzimalo se zahvaljujući SDA.
Covjek ima zelju da napravi vjerski objekat da sluzi ljudima, podrzavam. Sad da i ovi nevjernici hoce makar neki most izgradit bilo bi lijepo.
Fino što neki mogu ostvariti svoj san.
klaxim se da je i urbanistickom planu tu ucrtana dzamija...
Vidi efendije na slici u prvom redu malo zaspo....
Masallah!
Sta je masala na mezarju pravi dzamiju.