(Ne)uobičajena nedjelja u gradu
4
Dan državnosti u Sarajevu kroz objektiv Klixa
Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani brate ljiljani !!!
Lijepe slike, svaka cast! Kako god da nam je u ovoj truhlovini od domovine, ne zaboravimo da je NASA, ne zaboravimo da su toliki borci (pa i moj tata) poginuli u Armiji BiH, tolika mladost izginula da bismo mi sada imali nasu BiH! Sretan nam svima Dan drzavnosti!
joj foćaka i ostalih IB ppk-a sto pucaju dislajkove hahahah jest im vatra sto im u licnoj ne pise sarajevo :)
SLAVI TI ŠTA HOĆEŠ ALIi ZNAJ JEDNO, ZIVIŠ POD NEBOM BIH. I TO JE ZAUVIJEK, DOK NE ODEŠ U MATICU SRBIJU (MOZEŠ AL TI NE DAJU NI TAMO JER SI TAMO \'BOSANAC\') BOSANAC PRAVOSLAVAC IZ BOSNE. HAHAHAHAHA
pa sto niste slikali radnje i trgovine sto rade danas,jebale vas zastave...
Od ex YU država valjda samo BiH ima dan državnosti vezan za partizanske dane. Još je zanimljivije što većina ovih koji slave ovaj praznik su u osnovi protiv njega jer ne poštuju jednakost svih naroda u BiH nego se žele postaviti iznad druga dva.
Само 9 јануар !
25.11. ne slave Srbi iako su Srbi bili ogromna vecina na zasjedanju u Jajcu i u partizanima. Ova druga dva naroda su bila vecina u u.s.t.a.s.a.m.a.i oni treba da slave 10.04. Ironija.
Al su nas zguzili na 23%,pa slavimo nesto sto i nije drzavni praznik.Nemamo ni zastave sa ljiljanima,imamo vartu,nemamo ni himnu al imamo vehabije,nas 50% a drzimo teritoriju od 23%,ne znamo jesmo li bosanci ili bosnjaci ili muslimani ili bosansko-hercegovci,nemamo eto ni svoj identitet,slusamo turbo-folk i cecu,koji smo mi jadnici cccc
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Danas-slavili-samo-u-Federaciji-BiH-168808.html Pročitajte komentare. Osvijestimo se.
Molimo fotoreportere da za trenutak ugase bliceve, kako ne bi ometali menistre dok uĆe.
Mi grok,grok, u RS-u slavimo boj na Kosovu, ja koji smo mi seljoberski krkani grok, grok. Slavimo nešto što je bilo prije 600 godina, i još smo ispušili tu bitku, pa stvarno veće stoke nigdje nema grok, grok.
ma ljudi kakav praznik ja cijelu sedmicu radio po 12h,radio danas i radim sutra a firma mi je non stpo na tv-u kao jedan od najvecih izvoznika iz BiH. pozdrav iz Visokog
bosnjakistan holiday na 24% of PiH.... da crknes od smijeha hihihihiiiiiiii
varta zastava
po ovim slikama se vidi da je drzava vjestacka i da je na izdisaju ...
Susjedima Bosancima sretan dan drzavnosti!!!