Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETAN TI BOSNO ROĐENDAN
odlično je što postoji netko tko čuva spomen na ovaj veliki dan. ovom prilikom želim poželjeti svim građanima Bosne i Hercegovine sretan Dan državnosti BiH
Nije bilo potrebe da na clanku \'\'Neđo Đević: \'Srbima srpsko, njima njihovo\'\'\' zabranite komentare tu se moglo svasta reci, prvenstveno o profesionalnom i nepristrasnom iznosenju cinjenica,bez huskackih ambicija, od strane sarajevo-x m.o.r.o.n.i...
@Jajce Previše si glup. Mi samo slavimo praznik NAŠE DRŽAVE, a boli nas _urac za Srbiju, Hrvatsku, Njemačku...
E koji ste vi kreteni...
Strasno, jos ce ovi muslimani da slave pad Berlina gdje su muslimanske antifasisticke jedince predvodjene \'Velikim\' muftijom Jeruzaliskim donijele slobodu napacenoj Evropi. Kakve ste vi ljudske karikature bosanski muslimani!
slušaj avnoj ako su nam srbi i hrvati donijeli slobodu,demi bogati reci ko su bili ustaše i četnici,da nismo i to mi bili, ili ko pokla onolike muslimane u istočnoj bosni i zapadnoj hercegovini opet se mi poklali sami izmedžu sebe jeli,
80% partizana su bili Srbi .. 1941 skoro 95 % .. muslimani su se tek poslje pada Italije , pocetkom 1944 pomalo poceli prikljucivati pokretu .. sto je Bosna ovakva kakava je danas, i sto su njene granice samo se ima zahvaliti RODOLJUBU COLAKOVICU koji je to isposlovao kod TITA .. njega treba vise slaviti nego ALIJU .. USPUT najmanji broj PARTIZANA je bio na podrucuju zapadne Hercegovine..ito kao i danas..ali je zato SPLIT i okolina bili vise partizanski nego i jedno drugo mjesto u Hrvatskoj
Druze Tito skenuli smo sa puta,sad nas jase i kura i murta
@@Iranac Nije tačno da je najmanje Muslimana poginulo, jer tu su Crnogorci, Makedonci i Slovenci! A tražit ću tačan broj poginulih naroda u partizanam!
Jako malo Mslimana je bilo u partizanima. Oni su uglavnom bili ustase.
Ovako,ja bih se zahvalio,ponajprije svim Srbima koji su bili na zasijedanju ZAVNOBiH-a i koji su GLASALI za Državu Bosnu i Hercegovinu,državu ravnopravnih naroda i gradjana,svakako Velika hvala i Ostalim narodima Muslimanima i Hrvatima. Da nije bilo ZAVNOBiH-a danas bi situacija bila ko zna kakva,to je doista teško predvidjeti. Još jednom Hvala svim Srbima koji su bili delegati na ZAVNOBiH-u i neka im je vječna slava.
@istina Ako si zaista pametan, de mi reci nekoliko stvari: 1. Da li bi ti, da si bio u poziciji Tita, išta poduzeo da zaštitiš svoj narod od napada fašista, ili bi samo sjedio i nijemo posmatrao? 2. Da li bi ti uopšte bio ono što si sada, da ne bi Tita i partizana? 3. I molim te reci mi, gdje si našao podatak da je Tito ubio preko milion ljudi?
Najmanje je muslimana poginulo, a i ono sto su poginuli poginuli su kao ustase ili handzar divizije koje kolju srbe a nakon presaltavanja kao partizani koji kolju hrvate. Uglavnom kao prilivode i glavni koljaci!
A kako je fino vidjeti ove srbe i hrvate kako blebetaju gluposti. Kako možete samo pomisliti da su Muslimani iz SFRJ-a u Drugom svjetskom ratu bili fašisti, pa kako se ne sjetite da su hrvati sa svojim usta*ama i domobrancima bili braća sa Italijanima, dok su četnici sa druge strane, etnički čistili prostore koje bi im Hitler zadao. I zapamtite, da je u Bosni najviše izginulo ljudi sa prostora bivše države, a sada se i Hrvati i Srbi prave kao heroji!