Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Host-ajte video drugacije. Ne moze se loadati na portalu. Na telefonu i iPadu ide samo sound. Na PCu sam uspjela otvoriti ali preko Youtube - nije moglo preko portala.
..cak ova djevojka u krupnom planu sto je prikazana odmah s početka..samo što se ne počne smijati.
Pogledajte bolje spot pa cete vidjeti da se djevojkla gotovo pocela smijati..
Totalno amaterski urađen spot..bezveze skroz.
isao sam redovno dati krv i pouzdao se u to da oni vode evidenciju kada sam dao posto su uzimali potrebne podatke, kada jednom date uzmu vam telefon i kada im zatreba sljedeci put zovu vas, medjutim pozivi su poceli da se desavaju nakon mjesec, mjesec i po dana umjesto nakon 3 mjeseca koliko je potrebno da se krv obnovi i da mozete ponovo dati, shvatio sam da nemaju evidenciju i da zapravo ne brinu o toj bitnoj stvari, koliko ko moze dati, nakon toga sam prestao da se javljam na pozive
jos je jedan razlog, zatrebao mi je pregled kod ortopeda, narucen sam za 3 mjeseca, pomislio sam, kako se ja u roku odmah odazovem pozivu za davanje krvi a kada meni treba pregled dobijem ga za 3 mjeseca... to je bio ralog broj 2 da prestanem ici u zavod za transfuziju...
Postoji evidencija u računarskom sistemu i poseban program koji ONEMOGUĆAVA da se darivalac uopšte prijavi ukoliko nisu istekla predviđena 3 odn.4 mjeseca. Dakle, NIJE MOGUĆE da neko uopšte da krv prije predviđenog datuma (90 odn.120 dana).Ovo je moguće provjeriti ukoliko dođete u Zavod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta bicarke plesu kad budem davo krv jel
Odlična :D